WEDSTRIJD B- kern 12/08/2008
Ksk Beveren – Brussels

Opstelling : Frederic L, Yves K (80’ Hannes R), Jordy VC, Joachim VD, Bavo DW, Thibaut D (58’ Lee Roy DK), Gianni DK (78’ Jens B), Yannick S, Yassin A (65’ Stanny DB), Sidy C, Michael M.

SK Beveren startte heel sterk in deze wedstrijd met vinnig en agressief aanvallend voetbal. Yassin werd afgezonderd voor de bezoekende doelman, maar die redde. Op corner van Gianni trapte Joachim eerst nog op de paal, maar dezelfde speler trapte de rebound binnen : 1-0 na 10’. Beveren bleef dominant en ook Michael kreeg nog een goede kans maar trapte voorlangs. Na 35’ brak een enorm onweer los en vochten onze spelers tegen een muur van tegenwind, waardoor Brussels in de wedstrijd kwam en enkele corners versierde. Tot de rust kregen ze echter geen enkele open doelkans.
Na de rust was de wind gaan liggen en kwamen de spelers ook minder geïnspireerd uit de kleedkamer. De balcirculatie was minder vlot en ook de hoge pressie was minder. De tegenstrever was agressiever in de duels en kreeg enkele halve kansen . Nadien voetbalden we terug verzorgder maar liepen te dikwijls in de buitenspelval. Sidy glipte er toch door maar besloot op de keeper. Brussels kreeg een mooie kans na een één-twee door het centrum en aan de overkant strandde een persoonlijke actie van Stanny op de doelman.
Op corner maakte Brussels een overtreding en de strafschop werd omgezet door Jordy : 2-0 in de 80’. De beste kans daarna was voor Sidy, maar zijn volley ging naast.
De beloften speelden met zeven spelers van de A kern. De andere 6 B-kern spelers speelden, aangevuld met U-19 spelers, een wedstrijd in de beker van Beveren. Deze wedstrijd tegen het eerste elftal van Vrasene werd met 0-3 gewonnen. De finale wordt gespeeld op woensdag 20/8 om 19u30 op het veld van en tegen Kallo