WEDSTRIJD B- kern 26/09/2008
Ksk Beveren - Namen

Opstelling : Frederic Ledent, Yves Kabwe, Matthias Van Gijsel, Sadio Ba (45’ Joachim Van Damme), Bavo De Witte, Gianni De Keersmaeker, Steven Van Geneugden (65’Lee Roy De Keersmaeker),Yannick Salem(60’ Stanny De Beule), Sidy Ceesay,Regilio Seedorf, Chakir Lmaknaffi (70’ Geoffrey Van Der Doodt)

Ongeveer hetzelfde team dat ging winnen op Antwerp, behalve Sadio Ba die via deze beloften wedstrijd zijn wederoptreden deed i.p.v. Yannick Aerts.
Na vijf minuten was het reeds 1-0 na goed doorzetten van Regilio op de flank en zuiver terugleggen vanop de achterlijn voor Yannick Salem. De doelman leek hier echter onzeker.Ondanks de snelle voorsprong toch een nerveus voetballend ksk, waarschijnlijk door de wijze woorden die donderdag na de training en vrijdag voor de wedstrijd in de kleedkamer werden genoteerd.In de eerste helft waren er nog goede scorekansen voor Chakir : keeper pakt, voor Regilio : voorlangs en voor Steven die net niet bij een flankvoorzet van Bavo raakt.Weinig of geen kansen voor Namen dat echter wel bleef dreigen en veel lengte had op de standaardsituaties. Vlak voor rust een mooie doorsteekpas van Steven, die Sidy alleen voor de keeper brengt en 2-0.
Zelfde scenario in de tweede helft, met toch nog betere combinaties. In de 56’ stuurt Sidy Regilio in het straatje en 3-0. Iedere invalbeurt was zeer scherp en Geoffrey maaakt 4-0 na flankvoorzet van Stanny in de 72’. Nadien waren er nog twee goede doelschoten van Lee Roy, maar het doelpunt viel aan de overkant vlak voor affluiten 4-1. Spijtig dat de nul niet werd behouden.
Een wedstrijd met continu overmacht en met een zeer goede mentaliteit en ingesteldheid.