StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Met de autocar vanuit Bornem naar Brugge.


De loting voor de zestiende finales van de Belgische Beker bracht Club Brugge en KSK Beveren tegenover mekaar.
Beveren is dus nog een keertje de gast in Olympia en wel op woensdag 12 november aanstaande.
Zowel de clubleiding van KSKB als het bestuur van Geel-Blauw Den Belly’s, hebben de bedoeling zoveel mogelijk supporters te mobliseren voor deze bekermatch.
Ook vanuit Bornem zal er dus op 12 november een autobus vertrekken met bestemming Olympia. Aangezien ons supporterslokaal op woensdag gesloten is, zullen wij verzamelen en vertrekken op de ruime parking tegennover het station van Bornem. Er wordt verzameld om 17.30 uur en een kwartiertje later worden aan het station van Temse nog enkele Beverse supporters opgepikt. In tegenstelling met eerdere berichten begint de wedstrijd om 20 uur en niet om 20.30 uur zoals eerder hier en daar gemeld.

Er werd een autocar gereserveerd van 50 personen en vol is vol natuurlijk.
Wie meewil naar Brugge op 12 november is er dus best als de kippen bij om in te schrijven.
Dat kan door 15 euro te betalen aan onze lokaalhouders Jo en Sonia of aan een bestuurslid van onze supportersclub en dit tegen ten laatste zaterdag 25 oktober. Wij zorgen dan voor uw busreservatie en het inkomticket en zullen dit de dag zelf op de bus bezorgen.
Omwille van het vroege vertrekuur in Bornem, zijn broodjes en drank op de autobus voorzien en dit tegen zeer demokratische prijzen (1 euro per consumptie en per broodje).

Geïnteresseerden die geen lid zijn van onze supportersclub kunnen uiteraard ook met ons mee en sturen zo snel als mogelijk een mailtje naar : info@geelblauwdenbellys.be De gegevens van de bestuursleden van Geel-Blauw Den Belly’s vinden jullie terug in de rubriek “contact” van deze website.

Patrick Van Wesemael.