StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

bus SUPPORTERSCLUB DEN BELLY’S ZOEKT TWEEDE ADEM NA GEWELDIGE FEESTWEEK.

Woensdag 12 november jl. om stipt 17.30 uur verzamelde een dertigtal Belly’s-Boys aan de parking tegenover het Bornemse station met als inzet het bijwonen van de wedstrijd Club Brugge-Beveren in het kader van de zestiende finales van de Beker van België. Voor het eerst werd er samengewerkt met supportersclub De Vallei uit Temse en Hotel New Flandres te Sint-Niklaas waardoor zo’n 60 supporters op de prachtige dubbeldekbus waren verzameld.

Ondanks het 1-0 verlies in Brugge (en zonder fanatiek te zijn, ons ploegske had beter verdiend), werd het over de hele lijn een schitterend uitstap. De sfeer was onverbeterlijk en het bier vloeide rijkelijk.
Gelukkig hadden Iris en de moeder van Ronny voor de nodige sandwiches gezorgd zodat een goede bodem kon worden gelegd om de alcohol geen vrijspel te geven. Ronny en Honoré hadde immers voldoende voorraad aangevoerd om deze trip “gesmeerd” te laten verlopen en zo geschiedde ook. De appreciatie van alle passagiers voor de initiatiefnemers was dan ook uitermate groot en meermaals werd geopperd om dit soort samenwerking in de toekomst, wanneer er zich interessante gelegenheden aanbieden, over te doen. Kevin stak onze clubkas nog een handje toe door met de pronostiek rond te gaan en koppig vol te houden 1-0 te noteren als einduitslag van de betreffende bekermatch.

Tot slot verdient onze cafébaas nog een ferme schouderklop voor zijn gesmaakte rondjes. De dorstigen laven is wel zijn job, maar als hij dat ook op zijn vrije dagen begint te doen, kunnen we daar alleen maar uit het diepst van ons hart “dankuwel Jo” op zeggen.

Zonder het te beseffen werden we omstreeks 23.45 uur veilig en wel afgezet in Bornem en was voldoening troef, zowel van de sportieve prestatie die onze ploeg in Brugge afleverde, als van de toffe dag die we samen mochten beleven.

Graag tot een volgende keer gasten en nogmaals proficiat voor jullie bijzonder sportieve houding op en naast het veld.

Patrick Van Wesemael.