StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag WEDSTRIJD B- kern 23/01/2009
Ksk Beveren - VW Hamme


Opstelling :
Ledent Frederic, Yves Kabwe, Jannick Aerts (46’ Jordy Van Cauteren), Joachim Van Damme, Jens Bonne, Jordy Catthoir, Lee Roy De Keersmaeker, Yannick Salem (60’ Stanny De Beule), Yassin Ammarouchi( 76’ Hannes Ruymbeke), Zoran Kokot, Chakir Lmaknaffi (74’ Olivier Trouillard).

Beloften winnen tegen Hamme.

Het was koffiedik kijken hoe de verlengde winterstop verteerd werd : na een algemene afgelasting en een afgelasting van de wedstrijd tegen Charleroi was er geen wedstrijd meer sinds 26/12 op Brussels.

Al snel was er een kans voor Yannick Salem en Jens maar ook Hamme counterde gevaarlijk. Na 18’ werd het 1-0 via Zoran Kokot na een mooie cross van Jordy Catthoir. Hamme voerde de druk op en na een drietal corners kregen ze twee goede kansen van dichtbij, telkens goed door Frederic gepareerd. Nadien had Ksk weer meer balbezit en kansen voor Chakir, Jens, Joachim en Zoran, werden niet afgemaakt : hier had de wedstrijd al in een definitieve plooi kunnen liggen. Het was echter Hamme dat de 1-1 prikte na balverlies op het middenveld.

Vlak na rust dwingt Chakir nog een goede redding af van de keeper, maar het doelpunt valt aan de overkant : 1-2 na een gekruist schot dat via de paal binnengaat na 58’. Geen paniek was de boodschap en rustig blijven voetballen maar de kansen wel afmaken. De gelijkmaker wordt eerst nog afgekeurd voor buitenspel, een actie met Stanny, Chakir en Zoran wordt afgeblokt door de keeper, maar Lee Roy kopt op corner de 2-2 binnen (67’).Na de 2-2 wordt de druk nog opgevoerd en creλren we enkele halve kansen en enkele corners worden niet benut. Stanny mist nog van dichtbij, maar in de 87’ fluit de scheidsrechter een strafschop voor een trekfout op Joachim : hij neemt zelf de verantwoordelijkheid en trapt koel de 3-2 binnen. Volgend weekend zijn de beloften opnieuw vrij.

Carl De Wilde.