kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

voetbal GERUCHTENMOLEN, update.

De kogel is door de kerk : de onderhandelingen met de aanvallers Zoran Kokot en Jimmy Mulisa werden donderdagavond geconcretiseerd.

Mulisa (24) wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van eersteklasser Roeselare terwijl Kokot (23) zijn handtekening plaatste onder een overeenkomst die hem de komende 2,5 jaar aan KSK Beveren bindt.

Kokot is afkomstig van de Bosnische eersteklasser Slavija Sarajevo waar hij in de heenronde 8 maal de weg naar de netten vond.

Mulisa kwam in Roeselare weinig aan spelen toe maar was desondanks toch goed voor 1 goal. Het opstellen van de ex-Hammespits aanstaande zaterdag op de Antwerpse Bosuil zal wellicht geen problemen opleveren.
Wat betreft Zoran Kokot is het bang afwachten of de Belgische en Bosnische autoriteiten en de respectievelijke administratieve molens tijdig op mekaar kunnen worden afgestemd.

Uit het aantrekken van beide goalgetters kan worden afgeleid dat Luciano Olguins overgang naar Rusland definitief van de baan is.

We mogen aannemen dat KV Mechelen geen bod meer zal doen op Rentmeister zodat Alex Czerniatynski toch wel met een schitterende groep de resterende wedstrijden kan afwerken.

Patrick Van Wesemael.