StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Lazy Friday geannuleerd !

smiley Beste leden,

Dat KSK Beveren allerlei initiatieven neemt om centen in het bakje te krijgen, kunnen we alleen maar toejuichen en in de mate van het mogelijke steunen.
Vandaar het initiatief om met onze supportersclub op 6 februari naar Beveren te rijden om er Goulash met frieten te gaan eten.
Door omstandigheden buiten onze wil om, zullen we hiervan helaas moeten afzien.

Waarom ?
Blijkbaar is men in Beveren zo ijverig geweest, zeg maar overijverig, dat het business gebouw zowel beneden als boven per ongeluk en door een gebrek aan goeie communicatie, dubbel werd geboekt.
Daardoor worden de deelnemers aan de Lazy Friday van komende vrijdag 6 februari gedwongen om te komen eten tussen 17.30 uur en 19.30 uur waardoor het voor ons quasi onmogelijk is om op dit aanbod in te gaan.
Er zijn immers meerdere mensen die zich niet zo vroeg kunnen vrijmaken en aangezien we juist de bedoeling hadden om er met zijn allen een toffe en gezellige avond van te maken, heb ik besloten in naam van mijn collega's en omdat het snel moest gaan, de Lazy Friday voor aanstaande vrijdag niet te laten doorgaan.
Sorry voor de mensen die reeds andere afspraken hebben afgezegd, maar het is de bedoeling om het spel eerlijk te spelen, want dat duurt het langst. Wij treffen in deze geen enkele schuld, maar weigeren ook anderen met de vinger te wijzen.
Wie immers niets doet, kan ook niets misdoen.
Wij zullen als bestuur van Geel-Blauw Den Belly's zeker bekijken of we dit door de leden geapprecieerde initiatief op korte termijn opnieuw kunnen plannen.

Tot slot : vrijdagavond speelt Kortrijk om 20.30 uur tegen Standard en deze wedstrijd is voor de geïnteresseerden op groot scherm te volgen in Den Belly's.

Patrick Van Wesemael