StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

voetballer VOLG TOPPER IN JUPILER PRO LEAGUE IN CAFE DEN BELLY'S.

Jupiler Pro League
Komende zondag 22 februari om 20.30 uur staat er een heuse topper op het programma in de Jupiler Pro League. In het Vandenstockstadion nemen Anderlecht en Standard in een rechtstreekse confrontatie het tegen mekaar op. Beslissend is dit duel wellicht nog niet, richtinggevend vermoedelijk wel.


We zijn natuurlijk in de eerste plaats supporters van KSK Beveren in hart en nieren en op dat vlak hebben we ook een reputatie te verdedigen, nl. dat we een kennerspubliek zijn. Hondstrouw, maar vaak heel kritisch. Daarom gaan we zondagavond met de geïnteresseerden de match in Café Den Belly's volgen. Een mens moet immers altijd vooruit durven kijken en met veel zin voor overdrijven en humor zou ik dus zeggen : we gaan al eens onze eventuele tegenstanders voor volgend seizoen bekijken !
Een grap natuurlijk, want OH Leuven van woensdag 18/2 en Luik-Beveren van 22/2 zijn twee ontzettend moeilijke verplaatsingen, noem het ook een serieuze test om te zien waar we staan en één van de nog pakweg +- 13 cupmatchen die ons staan te wachten.
Wat geen grap is, als voetballiefhebber moet je Standard gezien hebben. Vooral Europees zijn de Rouches top, maar ook in de eigen competitie kan het in topmatchen moeiteloos een tandje bijsteken en het grijze Belgische niveau overstijgen. Kortom, Anderlecht-Standard is een aanrader en het knusse Café Den Belly's moet echt niet veel onder doen voor de business seats van het Constant Vandenstockstadion. Ons bestuur zal goed vertegenwoordigd zijn, jullie komen toch ook ???

Patrick Van Wesemael.