StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

waasland beveren      KOM ONZE OUD-SPELERS   AANMOEDIGEN OP 3 APRIL.

Op vrijdagavond 3 april om 20 uur wordt in het Robert Waterschootstadion van Haasdonk een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt tussen oud-gedienden van KSK Beveren en RS Waasland. Het Beverse team zal worden gecoacht door niemand minder dan Urbain Braems, bijgestaan door Jacques Roelandt. Bedoeling van dit initiatief is de geďnteresseerde oud-spelers die zin hebben nog eens op een bal te trappen, hiervoor de kans te geven en dan nog wel met hun makkers van weleer. Initiatiefnemer is Robby Cap, momenteel actief aan de slag in de jeugdwerking van RS Waasland, maar destijds een Beverse beloftevolle jongere. Robby contacteerde ondergetekende om de nodige oud-spelers van Beveren te mobiliseren voor dit vriendschappelijk treffen. Mijn verwachting was dat enkel oud-spelers uit de ruime omgeving van het Waasland zouden reageren, maar tot mijn verbazing staan ondertussen namen als Dieter Weihrauch, Philippe Garot, Patrick Schoofs en Maurice Van Ham op de spelerslijst. Verder zullen ook Stephane Van der Heyden, Erwin Lemmens, Marc Palmaerts, Fred Truyens, Heinz Schönberger, Willy Vandevelde, Marc Van Britsom, Luc Peersman, Patrick Verhoosel, Jesper Topp Johansen, Hans Christiaens en Frank Peeraer, van de partij zijn. Leuk is dat bij Waasland o.a. Tony Herreman, Danny Pfaff, Hervé Vanovertvelt, Yves Van Hauter en natuurlijk Robby Cap, zeer vermoedelijk op het veld zullen staan.

De inkom is gratis en heel wat oud-spelers die het te gewaagd vonden om de voetbalshoes aan te binden, komen zeker hun ex-maats toejuichen. Na de wedstrijd kan je de meesten onder hen ongetwijfeld in de kantine terugvinden met een frisse pint in hun handen.
De aftrap zal worden gegeven door Geert De Vlieger.

Kom dit zien, want bij voldoende interesse zal dit initiatief in Beveren worden overgedaan.

Patrick Van Wesemael.
PS : het Robert Waterschootstadion van Haasdonk is gelegen langsheen N70 van Lokeren naar Beveren ter hoogte van Paradisio