StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Wafeltjesverkoop.

wafel Vrienden, koken kost geld en daarom is het nodig één keer per jaar een extraatje te doen voor onze clubkas. Enkele jaren geleden zijn we gestart met een wafeltjesverkoop en dat was zo’n succes dat we niet anders kunnen dan hiermee doorgaan. Eind januari ontvangt elk lid een lijst waarop zijn bestellingen kunnen worden genoteerd. Naam en adres van de koper en of deze wafeltjes met of zonder chocolade heeft besteld. Een doos wafels kost 5 euro, ongeacht of het met of zonder chocolade is. Op 28 februari (thuismatch tegen Doornik) moeten alle bestellingen in ons bezit zijn. Het is voldoende dat de leden een mailtje sturen naar info@geelblauwdenbellys.be met vermelding van x-aantal wafeltjes met chocolade en x-aantal vanille. Natuurlijk kunnen bestellingen ook telefonisch aan een bestuurslid worden doorgespeeld.
Op 14 maart (thuismatch tegen Deinze), zullen de wafeltjes aan huis worden geleverd. Leveringen kunnen uiteraard ook worden afgehaald bij een bestuurslid thuis indien er vooraf goed wordt afgesproken.

In de hoop dat deze activiteiten jullie bijval zullen genieten, verblijf ik inmiddels en steeds ter beschikking voor meer info,

Met sportieve groeten,

Namens het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly’s
Patrick Van Wesemael, secretaris
GSM 0475-91.29.92 Patrick Van Wesemael.

bestelformulier in PDF-formaat :klik hier
bestelformulier in WORD-formaat :klik hier