StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

beterschap Gertjan Martens aan de betere hand.

Zondagnamiddag werd het "sportieve" gedeelte van de wedstrijd Tienen-Beveren overschaduwd door het uitvallen net voor de pauze van Gertjan Martens na een elleboog in een onschuldig duel.
Omdat Gertjan enkele keren het bewustzijn verloor, kwam er een MUG aan te pas om hem voor verder onderzoek naar het ziekenhuis te brengen. Een zware hersenschudding was het pijnlijk, maar al bij al nog aanvaardbaar verdict.

Maandagnamiddag omstreeks 16 uur werd Gertjan uit het zieknhuis ontslagen en vanmorgen had ik tot mijn grote opluchting een optimistische Martens aan de lijn.
Gertjan kan zich niet enkel van de botsing iets herinneren, ook het gedeelte waarin hij meespeelde, is volledig weg. Hij kreeg in het ziekenhuis het advies mee om het een weekje heel rustig aan te doen. Het is mogleijk dat hij naar het einde van de week zich al wat beter zou voelen, maar zelfs dan moet hij het kalm houden, want te vroeg hervatten kan eventueel op termijn leiden tot hevige hoofdpijn. Als het genezingsproces volgens plan verloopt, kan Gertjan volgende week een poging doen om voorzichtig aan te sluiten bij de groep. Wij wensen Gertjan een voorspoedig herstel toe en hopelijk kan hij snel weer zijn plaatsje in het fanion innemen.

Patrick Van Wesemael.