StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Afgelopen zondag was er in het business gebouw van de Freethiel wederom een door de Supportersvereniging georganiseerde brunch. Ditmaal werd de brunch in de namiddag verder gezet met een kidsnamiddag en het moet gezegd dat het een bijzonder geslaagde combinatie is geworden. Een 140tal ingeschrevenen waarvan 40 kids, kwamen op het zorgvuldig en schitterend uitgekozen programma af en aan het eind van de namiddag waren er dan ook alleen maar blije gezichten waar te nemen.
Voor al het lekkers dat de brunch in overvloed te bieden had, geven we graag een schouderklopje aan onze chef-kok Werner en zijn team. En zo’n deugddoend schouderklopje verdienen zeker en vast de inrichters van de kidsdag die op geen inspanning of snoepje hadden gekeken om de jongsten onder de aanwezigen, een onvergetelijk mooie namiddag te bezorgen. Fijn ook dat Jordy Cathoir en Kristof Lardenoit met de respectievelijke partners, dit initiatief wisten te waarderen door hun aanwezigheid. Enige minpuntje was het feit dat de organisatoren in laatste instantie nog een vijftiental mensen moesten weigeren vanwege te laat ingeschreven. Jammer voor hen, maar ook voor ons natuurlijk en zeker een aandachtspuntje voor in de toekomst : wacht niet altijd het ultieme moment af en respecteer de afgesproken data van inschrijving.

* Vorige week werd bekend dat KSK Beveren zijn licentie voor volgend seizoen reeds op zak heeft, zelfs voor eerste klasse mocht alsnog die stunt worden gerealiseerd. Mooi werk van de Beverse clubleiding die blijkbaar in stilte keihard werkt om onze club te saneren en een nieuwe toekomst wil geven. Hoopgevende vooruitzichten dus nu ook de nieuwe tribune er waarneembaar op vooruit gaat. Als nu ook nog het sportieve gedeelte wil aansluiten, ziet het er straks allemaal een stuk rooskleuriger uit.

* Woensdagnamiddag 1 april organiseert de Supportersvereniging de verplaatsing naar Eupen. Er kan worden opgestapt aan de lokalen van de Beverboys (16.30 uur) en Moet Kunnen om +-16.45 uur. De prijs bedraagt 6 euro en wie vanuit Bornem interesse heeft om mee te gaan, doet er goed aan contact op te nemen met Ronny Vanderbiesen op het nummer 0475-81.07.27. Ronny heeft alleszins nog enkele plaatsjes vrij in zijn wagen om naar Beveren te rijden. Wie in de omgeving van Beveren woont en alsnog belangstelling heeft om de trip naar Eupen mee te maken, neemt contact op met Ingwin Daman op het nummer 0478-31.30.09. Morgenavond worden de inschrijvingen onherroepelijk afgesloten. Hou er rekening mee : er zijn slechts 50 plaatsen op de bus voorzien en geen 80 zoals aanvankelijk gepland. En wees gerust, er is voldoende drank op de bus en ook wat om te knabbelen.

Patrick Van Wesemael.