voetbal BEVERSE BELOFTEN VERLIEZEN OP STAAIEN.

De Beverse beloften hebben vanavond met 3-2 verloren in Sint-Truiden. Omdat de enige concurrent in de race voor het kampioenschap Lierse met 4-0 won van Brussels, bedraagt de kloof opnieuw slechts één puntje.
Lierse moet nog tweemaal aan de bak, als Beveren het geregeld krijgt zijn inhaalmatch in Olympic op de agenda te krijgen, heeft het nog 3 wedstrijden tegoed.

STVV pakte vanavond met een blitzoffensief uit waardoor het na amper 30 minuten op een 3-0 voorsprong stond. Net voor de pauze kon Jens Bonne tot 3-1 milderen en dat was ook de ruststand.

Na rust deed Beveren er alles aan om de aansluitingstreffer te scoren en dat lukte kort na de thee via Thomas Van Osselaer. In de slotfase miste Joachim Van Damme nog een niet te missen kans op de gelijkmaker, maar het bleef dus bij 3-2.

Het verslag van trainer Carl De Wilde volgt op zondag.