StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

bbc SUPPORTERSFEEST 2009

Beste leden & supporters van KSK Beveren,

We zouden met een traditie breken als KSK Beveren zijn supporters omstreeks deze tijd zekerheid zou bieden over wanneer het seizoen gedaan is. Als supportersclub kan je echter niet bij de pakken blijven zitten en vandaar nu reeds deze niet te versmaden uitnodiging.

Hoe het seizoen ook afloopt, op vrijdag 8 mei gaan we feest vieren in Den Belly’s en nog niet te stillekes. Aanleiding is uiteraard ons jaarlijks supportersfeest en we hebben opnieuw een bovenste beste bbq in petto voor jullie. Bijzonder leuk bijkomend gegeven is dat onze chef-kok (en dat is hij van beroep), een oud-speler van KSK Beveren is die nog onder leiding van Boskamp trainde. Meer verklap ik natuurlijk niet, maar dat hij kan koken (in ons geval bakken), daar kan ik van meepraten.

De chef-kok heeft voor iedereen een bbq-worst, een biefstuk, een ribbetje, een kippenfilet en een stuk zalm in papilot, voorzien. Een uitgebreide salad bar, diverse sausjes, broodjes, aardappelsla en pasta- en rijstsalade zullen de vleesgerechten nog meer tot hun recht doen komen. En laat zeker nog een plaatsje voor het overheerlijke dessertenbuffet met chocomousse, rijstpap, frambozenbavarois met coulis, tiramisu en cake met stukjes chocolade.

Om 19.30 wordt iedereen verwacht voor een welkomstdrankje. Een half uurtje later gaan we aan tafel en na al dit lekkers is het de hoogste tijd om aan calorieverbranding te doen op de dansvloer.

Leden betalen 25 euro per persoon. Supporters van KSK Beveren die geen lid zijn betalen 40 euro. Kinderen t.e.m. 14 jaar zijn 15 euro verschuldigd. In dit bedrag zitten alle dranken (behalve sterke) tot het einde van het feest begrepen. En net als altijd zal er een ruime spelersafvaardiging zijn, evenals vertegenwoordigers van de Raad van Bestuur.

Inschrijven moet ten laatste tegen 28 april gebeuren in ons lokaal of bij een bestuurslid. Graag ook een mailtje ter bevestiging naar info@geelblauwdenbellys.be

Met sportieve groeten,

Patrick Van Wesemael,
Secretaris Geel-Blauw Den Belly’s
GSM 0475-91.29.92