StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

champagne SUPPORTERSCLUB DEN BELLY’S NEEMT AFSCHEID IN STIJL.

Vrijdagavond 8 mei jl. heeft Geel-Blauw Den Belly’s op een feestelijke wijze afscheid genomen van het seizoen 2008-2009. In de loop van het seizoen was er nauwelijks aanleiding om het glas te heffen, maar vrijdag tijdens de afsluitende barbecue werden de sportieve bekommernissen even vergeten en ingeruild voor een lekkere cava als binnenkomer, een uitgebreide barbecue en een overheerlijk dessertenbuffet. Daarna werd er een frisse pint getapt en konden de beentjes worden gestrekt op de dansvloer.

De eerste aanwezig vrijdag, niet om te komen feesten maar om iedereen goeie dag te zeggen, was Bornem-coach Bart Selleslags. Zijn KSV verloor daags nadien jammerlijk in de eindronde met 1-0 bij Bertrix, maar de enthousiaste manier waarop hij door zijn ex-pupillen werd begroet, moet hem veel deugd hebben gedaan.
De Beverse spelers moesten die avond nog trainen, maar waren wat eerder begonnen zodat zij ook nog hun deel van de receptie konden meenemen. Zelden voordien was die spelersafvaardiging zo ruim, want op Lacroix en Olguin na, ontbraken geen kernspelers. Voorzitter Dirk Verelst was ook van de partij, maar werd door verplichtingen in Beveren iets langer opgehouden. Het zaaltje van Café Den Belly’s zat dan ook afgeladen vol en de stemming was opperbest.
De barbecue in zijn totaliteit was gewoon schitterend. Iedereen genoot met volle teugen van vlees, vis, sausjes, groenten, brood, rijst en een superafsluiter in de vorm van een geweldig dessertenbuffet. Kortom, veel blije gezichten en dat is een leuk slot van een seizoen dat op sportief vlak helaas te weinig voldoening schonk.

Na afloop van dit feestje past het dan ook een aantal mensen die dit alles hebben mogelijk gemaakt, een dikke merci te sturen.
In de eerste plaats denk ik hier aan onze chef-kok Jan Pollet en vrouwtje Kelly, maar ook hun assistent Nick en de moeder van bestuurslid Ronny Vanderbiesen, hebben bergen werk verzet.
Marc Van Britsom en de vrouw van onze voorzitter Angèle hebben bewezen goeie verkopers van het 21-spel te zijn en mijn collega’s-bestuursleden waren wel deugddoend attent met het in de bloemetjes zetten van het webteam.
En natuurlijk verdienen alle aanwezigen een schouderklopje, want zonder jullie was dit supportersfeest niet wat het nu was, nl. een groot succes.
Voor de supporters zijn de spelers de kers op de taart, maar wij hopen dat de spelers ook beseffen dat zonder zo’n lekker gebak die kers een stuk minder tot haar recht komt. Met andere woorden, we kunnen niet zonder mekaar!

Mag ik uit persoonlijke naam aan het einde van dit seizoen mijn collega’s van de bestuursploeg bedanken voor de toffe samenwerking en last but not least, dankjewel Jo en Sonia voor de veilige thuishaven die Den Belly’s voor onze supportersclub betekent.

Patrick Van Wesemael.

PS : Voor de foto's van het feest (zie rubriek foto's of klik hier)