StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* SK Beveren verliest finale van Tweepalentornooi in Lebbeke.
Afgelopen donderdag 21 mei verloor SK Beveren met 22-20 de finale van het Tweepalentornooi in Lebbeke. Dit jaarlijks weerkerend evenement is een afgeleide van het korfbal waarbij de spelers op 8 meter van mekaar op een paal zitten en vanuit die positie proberen te scoren. Het kan worden gespeeld man tegen man, of duo tegen duo. Er bestaat geen officiële competitie van, maar één keer per jaar gaat in het Oost-Vlaamse Lebbeke een ludiek tornooi door waaraan ditmaal liefst een 40tal duo’s deelnamen. En wat deed SK Beveren daar vragen zich jullie nu af ? Wel, Bornemmenaar Yves Maesschalk en zijn schoonbroer schreven in onder de naam SK Beveren en konden doordringen tot in de finale, maar die werd echter verloren met 22-20. Yves is een fervente supporter van SK Beveren die weinig of geen wedstrijden mist en dus blijkbaar de naam van zijn geliefkoosd clubje SK Beveren op diverse fronten tracht hoog te houden. Bedankt Yves en nogmaals gefeliciteerd.

* Morgen infoavond in het business gebouw.
Het is de voorbije dagen, zo lijkt het toch voor de buitenwacht, stilletjes gebleven op de Freethiel, maar niets is minder waar. Wie meer wil weten doet er alleszins goed aan morgenavond om 20 uur present te tekenen in het business gebouw beneden. Voorzitter Dirk Verelst zal er ongetwijfeld in zijn kaarten laten kijken over een aantal prangende vragen. Allen present dus morgenavond en ik hoop/denk wel dat er kans is op één of andere primeur.

* Bjorn Vleminckx in de belangstelling van Nec Nijmegen.
Terwijl ik deze Freethielsprokkels aan het schrijven ben, luister ik met één oor naar de wekelijkse talkshow op RTL7 met o.a. als wekelijkse gast René Van der gijp (oud-Lokerenspeler) en verneem ik van laatstgenoemde dat onze ex-speler Bjorn Vleminckx in de belangstelling staat van Nec Nijmegen. Nec speelde dit seizoen nog Europees, maar sinds bekend werd dat zijn trainer Mario Been naar Feyenoord vertrekt, draaide het plots vierkant en verspeelde het zijn riante klassementspositie en greep zo nog naast Europees voetbal.

Patrick Van Wesemael.