StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

vrijwilligers VRIJWILLIGERS GEZOCHT.

KSK Beveren heeft een sportief en financieel moeilijk seizoen achter de rug. Toch wil voorzitter Verelst de kar blijven trekken, maar rekent hiervoor ook op de vrijwillige medewerking van de supporters om het profitariaat in de mate van het mogelijke te elimineren.

De voorzitter en de Supportersvereniging zaten hierover rond de tafel om een systeem uit te werken waarbij enerzijds de club KSK Beveren en anderzijds de Supportersvereniging en de supportersclubs, de handen in mekaar zouden slaan voor wat betreft de uitbating van het nieuwe themacafé (het huidige business gebouw boven en beneden).

Bedoeling is dat elke supportersclub een aantal manschappen ter beschikking stelt om tijdens een thuiswedstrijd een handje toe te steken en dat kan variëren van tappen tot het opruimen van bekertjes of het verkopen van drankjetons.

Er wordt gedacht aan een puntensysteem waarbij elke persoon die komt helpen, punten verzamelt voor zijn supportersclub en die punten worden dan omgezet naar centen voor de supportersclub waarbij betrokkene is aangesloten.

Geel-Blauw Den Belly’s maakt zich sterk maandelijks 2 medewerkers te kunnen leveren voor dit project waarvan de details uiteraard nog verder moeten worden uitgewerkt. Wie van de leden of diens familie- of vriendenkring zich geroepen voelt om dit initiatief een eerlijke kans te geven, zal Ronny Vanderbiesen in ruime mate plezieren met een belletje of een mailtje. Zijn GSM-nummer is : 0475-81.07.27 en mailen kan naar : ronny.vanderbiesen@telenet.be

Nog enkele opmerkingen :

Het spreekt vanzelf dat wie zich engageert om mee te werken, zijn verantwoordelijkheid neemt wanneer hij verhinderd is om te helpen op een afgesproken weekend. Personen die meewerken zullen hiervoor een voordeel in natura genieten, bv. een gratis toegangskaart, een artikel uit de fanshop tegen vermindering enz.

Patrick Van Wesemael.