StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Rentmeister op de koffie bij Boskamp.
Vorige week was Jeffrey Rentmeister niet op de afspraak wanneer de spelersgroep werd voorgesteld aan de nieuwe trainer, maar dat onderhoud had gisteren (maandag) plaats. Boskamp maakte duidelijk dat hij het komend seizoen, ondanks berichten die her en der worden verspreid over zijn vertrek, op Rentmeister rekent voor de eerstvolgende editie van de Exqi-League. Jeffrey heeft alleszins nog een contract voor volgend seizoen en wil dat ook uitdienen. Er is naar zijn zeggen wel belangstelling van andere clubs, maar die komen voorlopig met geen centen over de brug. Naast doelman Lemmens hoopt Beveren ook nog 2 aanvallers, een middenvelder en een centrale verdediger te kunnen inlijven, maar of deze wensen kunnen worden ingewilligd, zal uiteraard afhangen van wie er nog vertrekt.

* Oefenprogramma krijgt stilaan gestalte.
Langzaam maar zeker krijgt het Beverse oefenprogramma gestalte en het wordt opnieuw een rondje langsheen de naburige provincialers als daar zijn Kruibeke, Bazel en Kallo. De dag na de seizoensopener in het Nederlandse Clinge, wordt ditmaal Kruibeke partij gegeven (aftrap op 12 juli is om 14.30 uur). Ditmaal staat geen oefenpartij in Bornem gepland. De oefencampagne wordt door Boskamp zorgvuldig opgebouwd met eerst bijna dagelijks wedstrijdjes tegen provinciale ploegjes om dan hopelijk op 1 en 8 augustus tegen sterkere ploegen (eventueel ploegen die op stage zijn in België of net over de grens) het oefenprogramma af te sluiten.
Het aangepaste maar nog onvolledige oefenprogramma is op onze website terug te vinden in de rubriek clubnieuws/oefenkalender (met dank aan Joeri).

* Technische staf op vakantie.
Misschien vragen jullie zich af waar spelers en trainers zoal naartoe gaan tijdens de vakantieperiode en dit is het resultaat van mijn navraag.
Keeperstrainer Geert Mestdagh is de enige die nu al kan terugblikken op zijn verlof en dat doet hij met veel heimwee. Geert trok al voor de derde keer naar Jamaica voor een dertiendaagse trip die hem hoorbaar super veel deugd heeft gedaan. Een schitterend land en heus niet alleen omwille van zijn muziek. Heb hem trouwens toegezegd hierover eens een babbel op te zetten, kwestie van de supporters ook een beetje te laten meegenieten. Heinz Schönberger (vanaf volgend seizoen terug wat meer op de plaats die hij altijd heeft geambieerd, nl. de achtergrond), vertrekt vrijdag voor een tiental dagen naar het Griekse eiland Kreta. Den Brits moet nog even wachten om zijn accu’s op spanning te brengen, want hij vertrekt pas op 30 juni met vrouwtje Martine en de 2 gasten voor een tiental dagen richting Antalya in Turkije. En Bossie verklapte op de persconferentie al dat hij de Spaanse zon hoopt terug te vinden in zijn buitenverblijf nabij Barcelona waar wellicht inmiddels de voetbalgekte wat is afgenomen. Boskamp zou begin volgende week afreizen. Ook ondertussen terug uit verlof is beloftencoach Carl De Wilde die een kleine drie weken in Zuid-Afrika vertoefde. Of ook de technische staf gewichtsrichtlijnen heeft mee gekregen zoals de spelers, is mij niet bekend.

* Abonnementsprijzen zijn gekend.
De nieuwe abonnements- en ticketprijzen zijn beschikbaar op onze site en uiteraard die van KSK Beveren. Samengevat komt het er op neer dat de prijzen met zowat 10 procent werden opgetrokken, maar wie zijn seizoenskaart tussen 15 juni en 15 juli aanschaft, ontsnapt aan deze verhoging.
klik hier voor de prijzen

Patrick Van Wesemael.