StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

newsflash Lokerse belofte kiest voor de Freethiel.

Het gerucht deed al wat langer de ronde, maar vanavond bevestigt de website van KSK Beveren de komst van de Lokerse aanvaller Stijn De wilde. Deze 20-jarige spits (op 3 september wordt hij er 21), moet in staat worden geacht als hij blessurevrij kan blijven, potten te breken in de Exqi League.
Zonet belde ik nog met een Lokerse supporter die Stijn veelvuldig aan het werk zag (ook bij de beloften) en hij was teleurgesteld dat De Wilde Daknam de rug toekeert. "Als ik vandaag in de krant lees dat er een viertal Afrikanen in de voorbereiding komen testen en je hebt in eigen rangen een Stijn De Wilde lopen, dan vermoed ik dat Stijn zelf niet langer wou blijven, want anders snap ik er helemaal niets meer van", aldus Lokeren supporter Pros Barthier. "op het niveau van de Jupiler Pro League moet Stijn alles nog bewijzen, maar in de keren dat hij aan de aftrap verscheen, gaf hij blijken van balvastheid, technisch meer dan behoorlijk en vooral, heel vaak te vinden op de plaats waar het brand. Een transfer die de Lokerse supporters zal doen knarsetanden", dixit nog mijn collega en voetbalkenner Barthier. Met diezelfde collega woonde ik afgelopen seizoen de vriendschappelijke wedstrijd Bornem-Lokeren bij en uiteraard nooit vermoedende dat een jaartje later Stijn voor Beveren zou tekenen, voorspelde mijn collega toen : "onthou die naam". Stijn vond in de tweede helft van de match op Bornem een viertal keer de weg naar de netten.
Het is te vroeg om nu al van een schot in de roos te gewagen, maar ga er maar van uit dat KSKB vandaag een schitterende zaak heeft gedaan met het aantrekken van Stijn.

PVW