StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Abonnementen gaan als zoete broodjes over de toonbank.
Het Boskamp-effect en het daaraan gekoppelde transferbeleid, schijnt zijn vruchten af te werpen. De abonnementen gaan als zoete broodjes over de toonbank en ook de belangstelling voor het begeleid bekijken van de nieuwe tribune, slaat aan.
Elke zaterdagmorgen vanaf pakweg 10.30 uur wordt er een begeleide rondleiding gedaan doorheen de tribune in aanbouw en dat schijnt best indrukwekkend te zijn.
Deze morgen waren Honoré De keersmaecker, Luc Vleminckx en Nicolas Michiels (allen lid van Geel-Blauw Den Belly’s) present voor zo’n rondleiding, maar de belangstelling was dusdanig dat er twee groepen moesten worden gevormd. Iedereen was bijzonder enthousiast over de rondleiding en de interessante toelichting van voorzitter Dirk Verelst. De afwerking is verre van voltooid, maar nu reeds is duidelijk dat het prachtig wordt. Alleszins een dikke aanrader voor wie op een zaterdagmorgen tijdig uit de veren is en niet opkijkt tegen de verplaatsing naar de Freethiel. Uiteraard ook een prima gelegenheid om voor of na de rondleiding uw seizoenskaart aan te schaffen.

* Enkele wijzigingen in het oefenprogramma.
Johan Boskamp drukt ook in het samenstellen van het oefenprogramma zijn stempel. Zo werd de oefenwedstrijd van woensdag 5 augustus vervroegd naar zaterdag 1 augustus om 19.30 uur. Op de vrijgekomen woensdagavond trekt Beveren naar de Kempen om er op de terreinen van de voormalige tweedeklasser FC Tielen, KV Mechelen partij te geven.
Bijzonder interessante confrontatie wordt dat, want zowel sportief als financieel is KV een aantrekkelijke tegenstander. Jammer dat onze accommodatie nog niet voldoende klaar is tegen die tijd om de mannen van Peter Maes in eigen huis te mogen bekampen. Ook de match in Tielen vangt aan om 19.30 uur.

PVW