StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

goal1 VRIENDSCHAPPELIJK :
Svelta Melsele KSK Beveren :
0 – 4.


Vanavond heeft Beveren zijn Tour de Waslande op het vlak van de confrontaties met de omliggende provinciale clubs, afgesloten. Op zaterdag 1 augustus wordt nog een Oost-Vlaamse club bezocht, maar vanaf dit seizoen maakt Sint-Gillis-Waas deel uit van de liga en komt het uit in bevordering waar het is ingedeeld in dezelfde reeks met het Bornem van Bart Selleslags.

In afwachting van het zwaardere werk morgen wanneer in het Nederlandse Landgraaf het Roda JC van Harm Van Veldhoven partij wordt gegeven, stond vanavond het vriendschappelijk treffen tegen Svelta Melsele op het programma.

Met twee gelijkaardige kopbalgoals telkens op hoekschop, zorgden Baghdad en Joachim Van Damme voor de 0-2 ruststand.

De tweede helft had weinig of niets te bieden, maar Kokot (zonder dat hij het zelf besefte) en Traoré met een geweldige kopslag, verdubbelden toch de Beverse productie.

Vanaf morgen wacht dus het grotere werk en zullen we wellicht meer inzicht krijgen of de zware trainingsarbeid heeft geloond. Op de nationale feestdag staat in Steenbrugge het duel tegen Cercle Brugge op de agenda. Nog meegeven dat er vanavond een soort tweede elftal op het veld stond en dat Sidy Ceesay in de tweede helft geblesseerd uitviel. Ook van de partij was Joachim De Wilde die opnieuw een keurige beurt maakte.

Eindigen doe ik met de melding dat de webmaster van Geel-Blauw Den Belly’s deze nacht voor een tweetal weekjes naar Frankrijk trekt, maar als de beloofde internetaansluiting op onze verblijfplaats het doet, proberen wij vanuit de Provence ons KSKB in de mate van het mogelijke te volgen en onze website up-to-date te houden.

PVW