goal1 VRIENDSCHAPPELIJK :
Cercle Bruge – KSK Beveren :
1 - 0.

Afgaande op de resultaten, heeft Beveren de zware trainingsarbeid van de voorbije dagen, niet echt goed verwerkt.
zaterdag was er al een kansloze 3 - 0 nederlaag tegen Roda en vandaag op onze nationale feestdag werd al even kansloos met 1 - 0 verloren tegen het Cercle Brugge van Glen De Boeck.
Gelukkig voor de mannen van Boskamp stond het vizier van de Bruggelingen nog niet zo scherp, want anders zou een ruimere nederlaag tot de mogelijkheden hebben behoord.
Aan de rust stonden de bordjes nog op 0 - 0 maar in de tweede helft nam Cercle een 1 - 0 voorsprong door een doelpunt van Thomas Buffel.
Beveren raakte in aanvallend opzicht op 90 minuten niet verder dan een bescheiden poging van Kristof Snelders.