StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

vergadering VRIJDAG LEDENVERGADERING.


Beste leden, vrienden en sympathisanten van supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s,

In eerste klasse rolt sinds dit weekend de bal opnieuw, maar de Exqi League-liefhebbers moeten nog tot 19 augustus met hun honger blijven zitten en KSK Beveren zelfs tot 26 augustus omdat het de eerste speeldag meteen vrij is.

Op sportief vlak lijkt de voorbereiding met wisselend succes te verlopen. Het spel en de resultaten kunnen nog niet echt bekoren, maar indien dat wel het geval was geweest, zou dat zeker geen garantie betekenen voor de komende beker- en competitieduels. Aanstaande vrijdag 7 augustus om 20 uur plannen wij in Café Den Belly’s de eerste vergadering van het nieuwe seizoen.
Anciens weten inmiddels dat iedereen (lid of geen lid) welkom is en dat deze bijeenkomsten vergelijkbaar zijn met een sportavondformule.
Informeren en als aanwezige actief betrokken worden is het hoofddoel van deze samenkomst.

Centrale gast is onze peter Wesley Vanbelle en we zijn razend benieuwd naar zijn oordeel over een maandje werken met Johan Boskamp.

Verder zullen de leden de gelegenheid krijgen om hun lidkaart te hernieuwen (4 euro) en staat onze bestuursploeg heel de avond ter beschikking om op alle mogelijke vragen een hopelijk positief antwoord te kunnen geven.

Kortom, een gunstig klimaat creëren en de KSKB-kriebels aanwakkeren, dat is het doel van deze avond en uiteraard gewoon gezellig samenzijn en praten over dat geliefkoosde KSK Beveren, daar doen we het voor.
Ben je al lid of ben je het nog niet, maar heb je gewoon zin om eens kennis te maken met de entourage van Geel-Blauw Den Belly’s, zak dan vrijdag eens af naar Bornem (Sint-Amandsesteenweg 174) en maak kennis met ongetwijfeld meerdere vertrouwde gezichten.

Tot vrijdag.

Patrick Van Wesemael
Secretaris Geel-Blauw Den Belly’s
GSM 0475-91.29.92