StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Olguin op weg naar de Griekse tweede klasse.
Het ziet er naar uit, maar in het geval van Luciano is een gezonde dosis voorzichtigheid geen overbodige luxe, dat Olguin voor komend seizoen dan toch een nieuwe werkgever heeft gevonden. Volgens de Beverse website zou de Griekse tweedeklasser Pierikos alles in het werk stellen om de weerbarstige Argentijn in te lijven. Wordt wellicht toch nog eens vervolgd.

* Lacroix ondergaat metamorfose.
Iemand van wie eveneens werd aangenomen dat hij de Freethiel na amper een half jaar de rug zou toekeren, is Michaël Lacroix. De van KVK tienen overgenomen middenvelder kon de voorbije maanden nooit zijn verwachte niveau halen bij Beveren. Het zat vooral goed fout in het kopje en da’s nu precies de plaats waar het bij een sporter net niet mag zitten. Michaël mankeerde zelfs een groot deel van de voorbereiding, maar tot eenieders verbazing heeft hij ondertussen weer de weg naar de Freethiel gevonden en blijkbaar ook het voetbalplezier. Rekening houdende met de gepresteerde trainingsarbeid is Lacroix zelfs heel goed bezig. Dat de uit de Anderlecht-jeugd afkomstige Lacroix kan voetballen, zal niemand (en zeker niet de Beverse scouts) verbazen. Vorig seizoen nog speelde hij met Tienen tegen Beveren een uitmuntende wedstrijd waardoor hij de Beverse interesse alleen maar deed toenemen met als resultaat zijn overstap naar Beveren tijdens de winterstop.

* Oostende-Beveren op Exqi Sport.
Vanaf dit seizoen heeft Exqi Sport de bedoeling om nog meer wedstrijden van zijn gelijknamige league, op het scherm te brengen. Vrijdagavond is wellicht een interessante avond hiervoor en dat zullen we geweten hebben. Zo zal de competitiewedstrijd tussen Oostende en Beveren die aanvankelijk op zaterdag 12 september stond geprogrammeerd, worden verschoven naar vrijdag 11 september.

PVW