StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften gaan op zoek naar 9 op 9.
Vanavond maken de Beverse beloften de verplaatsing naar Tubeke om er hun derde competitiewedstrijd af te werken. In tegenstelling met hun (grotere broers) namen de mannen van David Penneman met zes op zes wél een uitstekende start. Alhoewel resultaat en rangschikking ondergeschikt zijn aan de manier van spelen volgens de Boskamp-visie, zijn wij, Beverse supporters, uiteraard razend benieuwd naar de verrichtingen van de jongens waarvan er hopelijk enkele tussenzitten die voor de aflossing van de wacht kunnen zorgen op termijn. Als er zich geen technische mankementen voordoen, hopen wij vanavond nog in het laat een beknopt matchverslag online te zetten op onze website.

* Is Rentmeister op weg naar het fanion ?
Wie dacht dat de soap Rentmeister met het sluiten van de transfermarkt een einde zou nemen, is toch nog iets te optimistisch geweest. Jeffrey raakte niet meteen elders onder dak en is minstens nog tot aan de winterstop aan KSK Beveren verbonden. Jeffrey heeft nu blijkbaar ingezien dat hij maar beter water bij zijn wijn kan doen en bood de clubleiding, zijn collega-spelers en de pers zijn verontschuldigingen aan voor hetgeen de voorbije maanden is fout gelopen. Helemaal stil heeft Rentmeister de afgelopen tijd niet gezeten, want uit enkele oefenstondes met de B-kern bleek in ieder geval ddat zijn conditie absoluut niet zo slecht is. Benieuwd wanneer we Jeffrey opnieuw in het fanion zullen terugzien.

* Gertjan Martens en Steven Jacobs debuteren morgen.
Morgenavond krijgt Gertjan Martens voor het eerst dit seizoen speelgelegenheid van trainer Johan Boskamp. Onze wellicht technisch meest onderlegde speler uit de a-kern was tot nu toe in de officiële wedstrijden uit de boot gevallen, maar precies die wedstrijden brachten een stuk gemis aan creativiteit aan het licht. Het is voor de Beverse supporters hopen dat Gertjan zijn kans met beide handen zal grijpen, want qua voetballende ideeën/oplossingen hebben we hem erg gemist.
Op de rechtsachter debuteert morgen de van FC Dender overgekomen Steven Jacobs. Steven moet er het gebrek aan ervaring die Yves Kabwe de afgelopen wedstrijden op die positie begrijpelijk ontbrak, trachten op te vangen.

PVW