StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften komen pas maandag in actie.
Wie misschien deze morgen al onze website raadpleegde in de veronderstelling iets terug te vinden over het resultaat van de beloften in de veronderstelling dat deze donderdagavond hadden gespeeld, zal nog tot maandagavond met zijn honger blijven zitten. De wedstrijd van de fiere leiders staat immers voor maandagavond 27 september om 20 uur op het programma.

* Dender-Beveren en Lierse-Beveren op het scherm in Den Belly’s
Deze avond gaat Jan Boskamp met Beveren op bezoek bij zijn vorige werkgever Dender. De wedstrijd is live te volgen in ons supporterslokaal Café Den Belly’s en dit vanaf 20.30 uur. Supporters die om welke rede dan ook de verplaatsing naar Denderleeuw niet kunnen maken, zijn van harte welkom bij Jo & Sonia. Het is de bedoeling om ook de match tussen Lierse en Beveren van vrijdag 9 oktober, gezellig samen te volgen en wie weet komen er onverwachts nog enkele gasten (oud- spelers of trainers) opdagen.

* Welkom Mirko Heremans.
Met Mirko Heremans uit Bornem mochten we afgelopen weekend ons 61ste lid aansluiten bij Geel-Blauw Den Belly’s. Mirko en zus Debby zijn, ondanks hun nog jonge leeftijd, al jaren fervente supporters van KSK Beveren en dit in goede en vooral kwade tijden. Daar waar anderen afhaken als de resultaten langdurig tegenvallen, blijven Mirko en Debby hondstrouw achter hun ploegske staan. Echte supporters, ze bestaan dus nog wel degelijk.

PVW