voetbal BELOFTEN VERLIEZEN VOOR HET EERST.

Povere eerste, betere tweede helft.
Na het spectaculaire 3-3 gelijkspel op de Bosuil maandagavond, zijn onze Beverse reserven deze avond tegen hun eerste verliespartij van het seizoen aangelopen. Op de Freethiel was Lierse net iets sterker dan de mannen van trainer David Penneman.

Voor KSK Beveren kwamen volgende spelers aan de aftrap : Bram De Bruyn, Yannick Aerts, Jasper Sulmon, Jordi Van Cauteren, Yves Kabwe, Jasper Vermeerbergen, Zoran Kokot, Daniël Boateng, Kenn Van Lijsebeth, Jordy Cathoir en Adaon Kalala.

Zwakke eerste helft van Beveren waarin de bezoekers de aanvangsfase voor hun rekening namen en Beveren na zowat tien minuten het evenwicht kon herstellen. Het weinige gevaar van de bezoekers kwam er op enkele stilstaande fases, terwijl KSKB op 45 minuten slechts tweemaal kon dreigen via Kalala. Op het kwartier vond hij de paal op zijn weg naar de 1-0 en in het slotkwartier ging Adaon voor zijn eigen kans, daar waar afspelen naar een vrijstaande ploegmaat een betere optie was geweest. Logische 0-0 aan de rust.

Na een schitterende aanval kwam Geel-Zwart op het uur aan de 0-1. De tweede helft was van een merkbaar hoger niveau dan voor de rust. In de 80ste minuut leek Ndikumana met de 0-2 voor de beslissing te zorgen, maar na een mooie voorzet van Kabwe bracht Zoran Kokot (de eerste helft speelde Zoran rechts op het middenveld, na de pauze in de spits) weer spanning in de wedstrijd. Het bleef echter bij 1-2 in het voordeel van de bezoekers uit Lier. Mindere week dus voor onze jongens die na een 18 op 18 nu even in een dipje zitten.