StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

newsflash5 Boskamp spreekt ontevreden supporters toe.

Zaterdagavond na het vijfde verlies in dit nog prille seizoen, was het ongenoegen bij de Beverse supporters dusdanig groot dat zij diezelfde avond nog een onderhoud eisten met spelers en trainers.
Het initiatief kwam van de supportersclubs Moet kunnen, de KSK Beverenvrienden en de Yellow en Blue Ultras, maar werd ook gesteund door de andere supportersclubs die de busverplaatsingen maken.

Omstreeks middernacht werd de spelersbus opgewacht aan het Freethielstadion door een vijftigtal misnoegde supporters die graag toelichting kregen over de zoveelste slechte wedstrijd van dit nog jonge seizoen.
Voor de gelegenheid werd het themacafé geopend en trainer Boskamp vergezeld van zijn technische staf en de spelers Lemmens en Lardenoit, kwamen de ontgoochelde fans een hart onder de riem steken.
Johan Boskamp nam openhartig en uitvoerig het woord en kon zich grotendeels perfect vinden in de kritiek van de supporters. Ook hij is zwaar teleurgesteld met wat zijn spelersgroep tot nu toe wist te brengen. Hij zal vandaag en morgen diepgaande en verkennende gesprekken voeren met de spelersgroep om zo snel als mogelijk het tij te doen keren. De supporters kregen ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen en het moet gezegd, de sfeer bleef ondanks de moeilijke omstandigheden, gemoedelijk.
Benieuwd welke het resultaat zal zijn van de gevoerde gesprekken, maar in een korte interventie benadrukte voorzitter Dirk Verelst dat de clubleiding het volste vertrouwen blijft behouden in trainer Johan Boskamp en het vooropgestelde driejarenplan zal blijven nastreven volgens de gemaakte contractuele afspraken. Omstreeks 0u45 werd deze inderhaast geplande bijeenkomst afgesloten.

PVW