voetbal BELOFTEN GEVEN VANAVOND BERGEN PARTIJ.

Tegen Bergen bracht David Penneman het volgend leuk elftal tussen de lijnen : Bram De Bruyn, Yannick aerts, Joachim Van Damme, Xavier Verstraeten, Wesley Vanbelle, Van Cauteren Jordi, Jens Bonne, Adoan Kalala, Sidy Ceesay, Jordy Cathoir en Zoran Kokot. Op de bank zaten : Fred Ledent, Van Lijsebeth Kenn, Ilian Smolders en Vervaet Pieter.

Onze Beverse beloften hebben deze avond blijk gegeven hun dipje van de voorbije twee weken, te hebben overwonnen. In een uitstekende eerste helft waarin het een handvol doelkansen bijeenvoetbalde, kon het de wedstrijd al in een definitieve plooi leggen door tweemaal te scoren. Op het kwartier leidde een knappe aanval via Kalala en een mooie inspanning van Kokot naar de 1-0 van Ceesay. Minpuntje was het uitvallen met een blessure na 30 minuten van Kokot en zijn plaats werd ingenomen door Pieter Vervaet. In de 35e minuut verdubbelde Jordy Cathoir met een vrijschop die als voorzet was bedoeld en voorbij alles en iedereen draaide, de score tot 2-0., tevens de ruststand.

In de tweede helft werden Van Damme en Vanbelle naar de kant gehaald en vervangen door Smolders en Van Lijsebeth. Bergen was na rust de beter voetballende ploeg, maar raakte nauwelijks aan uitgespeelde kansen waardoor De Bruyn lange tijd werkloos kon toekijken. Op het uur lukte de bezoekers de aansluitingstreffer, maar spannend werd het niet, want amper een paar minuten later werd de kloof weer tot 2 goals uitgediept. Vlotte aanval via Smolders die Vervaet bediende die op zijn beurt op de rand van de zestien knap Ceesay aan het werk zette en deze bewees alweer dat hij misschien wel over de beste doelpuntenneus beschikt van de spelers in Beverse loondienst. In de slotminuut liep Pieter Vervaet nog tegen een tweede geel karton aan, maar dat had uiteraard geen consequenties meer voor het eindresultaat (3-1).