StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zaterdagavond Halloweenparty op de Freethiel.
KSKB gaat zaterdag tegen FC Brussels op zoek naar zijn tweede en broodnodige overwinning van het seizoen. Het zou zaterdag tijdens, maar vooral na de wedstrijd wel eens ferm kunnen spoken op de Freethiel, want naar aanleiding van Halloween zal er na Beveren-Brussels in het Themacafé een gelijknamige party doorgaan. De inkom is gratis en ons anders gezellige Themacafé, is voor deze gelegenheid lekker griezelig aangekleed. Nu maar hopen dat het resultaat eerder een sprookjesachtige dan een spookachtige afloop kent.

* Sportavond op 10 november met alles erop en eraan.
Het is alweer een hele poos geleden, maar op 10 november hebben we voor de geïnteresseerden opnieuw een ouderwets gezellige sportavond in petto. Het programma oogt alvast completer en boeiender dan ooit tevoren. Opgelet : we hebben opzettelijk voor dinsdag 10 november gekozen omdat 11 november een feestdag is en de meesten onder ons dan een dagje vrij zijn. Nieuw is dat men tussen 18 en 20 uur in het Themacafé stoofvlees met frieten kan eten (laat het ons een soort voorgerecht noemen op wat later die avond komt) en dit voor de supportersvriendelijke prijs van 10 euro. Vooraf telefonisch of per e-mail inschrijven is verplicht en kan tot ten laatste t.e.m. zaterdag 7 november bij Ronny Vanderbiesen op het GSM-nummer 0475-81.07.27 of per e-mail : ronny.vanderbiesen@telenet.be.

Om 20.15 uur starten we met de hoofdmenu en die is volledig gratis. Het hoofdgerecht bestaat uit Johan Boskamp, gevolgd door een Erwin Lemmens-dessert en om helemaal af te sluiten nuttigen we een pousse-café à la Eric Van Malderen (veiligheidsverantwoordelijke op de Freethiel) en bijgevolg ongevaarlijk en alcoholvrij. Kortom, het wordt vanaf nu vol verlangen uitkijken naar een gezellig avondje Freethielen met een lekkere maaltijd, een frisse pint, interessante info en gegarandeerd ambiance met Boskamp-live. Tot dan en schrijf tijdig in ?

PVW