voetbal Beloften nemen revanche voor nederlaag in Brussels.

De Beverse beloften begonnen vanavond tegen Luik met volgende elf :
Bram De Bruyn, Yannick Aerts, Jasper Sulmon, Yves Kabwe, Lee-roy De Keersmaecker, Gianni De Keersmaecker, Jens Bonne, Rooy Bulteel, Ilian Smolders, Adaon Kalala en Kenn Van Lijsebeth.

Tegen een fysiek potig Luik, hebben de Beverse beloften vanavond een logische 3-0 overwinning geboekt.
Aan de rust leidde de mannen van coach David Penneman met 1-0 na een doelpunt van Kalala in de 22ste minuut.
Luik kwam in de eerste helft tot amper 1 uitgespeelde doelkans en wel op de 43ste minuut.

In de tweede helft zette Beveren zijn dominantie verder en dat resulteerde op een moeilijk bespeelbaar terrein in nog 2 doelpunten. Aanvankelijk misten Lee-Roy De Keersmaecker en Bulteel nog de kansen, maar in de 73ste minuut verdubbelde de ingevallen Sven Van Nevel op aangeven van Ilian Smolders, de score. (2-0) Vijf minuten voor tijd zorgde Lee-Roy De Keersmaecker met een schitterende vrijschop voor de 3-0 eindcijfers. Knap resultaat voor de Beverse beloften na een pandoering met dezelfde cijfers in Luik het voorbije weekend.