kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verplaatsing per autocar naar Luik

bus

Beste vrienden,

Het is ons streven jaarlijks minstens één en indien mogelijk zelfs twee verplaatsingen per autocar vanuit ons lokaal te maken.

Na het dagje Oostende vorig seizoen, hebben we ditmaal gekozen voor de verplaatsing naar Club Luik van zaterdag 7 november aanstaande. Deze roemruchte, maar ondertussen in verval geraakte club, speelt haar thuiswedstrijden op Le Pairay.

Zeven november zal er bij benadering als volgt uitzien :

- Samenkomst in Den Belly’s om 16 uur.
- Om 16.30 uur is er voor iedere ingeschrevene een portie spaghetti voorzien.
- 17.30 uur : vertrek autocar naar Luik.
- 20 uur : aanvang wedstrijd.

Het is natuurlijk de bedoeling bij onze terugkeer in Den Belly’s (voorzien rond 23.30 uur) nog een pint te pakken en hopelijk na te kaarten over een gunstig verlopen wedstrijd.

Inschrijven voor deze verplaatsing kost 10 euro voor de leden en 15 euro voor de niet-leden. In deze bedragen zit het inkomticket van de wedstrijd NIET begrepen. Dat zal ter plaatse (desgewenst) voor de hele groep worden aangekocht. Inschrijven kan t.e.m. zondag 1 november in ons lokaal of bij een bestuurslid en na betaling van het verschuldigde bedrag.

Beste supporters, help mee om van deze clubactiviteit een succesnummer te maken en schrijf nu meteen in, want het zou ook voor ons handig zijn snel zicht te hebben op hoeveel mensen zullen meerijden naar Luik.

Patrick Van Wesemael.