voetbal BEVERSE BELOFTEN NEMEN REVANCHE VOOR THUISNEDERLAAG TEGEN OHL.

De Beverse reserven hebben gisterenavond in moeilijke weersomstandigheden hun uitwedstrijd bij Ronse met 0-2 gewonnen. Eigenlijk had de partij vanwege de overvloedige neerslag die er deze week is gevallen, afgelast moeten worden. Het tweede veld van Ronse lag er onbespeelbaar bij en daardoor werd de match op een al bij al zeer degelijk A-terrein gespeeld. De thuisploeg die met 10 A-kernspelers tussen de lijnen stond, was de betere in de eerste helft, voetbalde ook een viertal uitstekende mogelijkheden bij mekaar, maar Frederic Ledent was outstanding en pakte alles wat in zijn buurt kwam. Beveren mocht dus de vingers kruisen dat het aan de rust 0-0 was met een terecht schouderklopje voor keeper Ledent die er voor zorgde dat de tweede time geen maat voor niets werd.

Na rust nam Beveren over en speelde het een tweede helft omgekeerd aan die van vorige week tegen Oud-Heverlee. De jongens van David Penneman lieten het balletje vlot rondgaan, versierden een vijftal doelkansen en vonden aanvankelijk paal en lat op hun weg naar een verdiende overwinning. Op het uur kon Gianni De Keersmaecker voorzetten en Kenn Van Lijsebeth deed waarvoor hij naar Beveren is gekomen, scoren. Xavier Verstraeten en Roy Bultheel hadden de 0-2 aan de voet, maar hun pogingen werden respectievelijk door de thuisportier en het doelkader gestuit. Vijf minuten voor tijd viel dan toch de 0-2. Sven Van Nevel die goed druk zet, de bal kan ontfutselen en alleen op de keeper afgaan en beheerst afwerkt. Zoran Kokot speelde 80 minuten en ook Kalala en Vervaet waren van de partij. Knap resultaat van de beloften die volgende week vrijdag om 20 uur naar de Suikerstad afreizen om KVK Tienen partij te geven.