StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

deelneming Geel-Blauw Den Belly's in rouw.

Met grote verslagenheid hebben wij vanmorgen het overlijden vernomen van Patrick De Vreese. Patrick is de broer van Geert die ik niet hoef voor te stellen aan de leden van Den Belly's en evenmin in Beveren. Geerts broer heeft zaterdagavond een oneerlijke strijd verloren tegen een ongeneeslijke ziekte.
Patrick en zoontje Lander van 14 hadden een abonnement op KSK Beveren en kwamen samen met Geert en vader Maurice trouw de thuiswedstrijden van Geel-Blauw bijwonen.
Patrick was er pas 47 en heeft veel te vlug onze KSKB-familie noodgedwongen moeten achterlaten.
Namens het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly's en de leden van onze supportersclub, wil ik aan de zwaar beproefde familie van Geert onze oprechte wensen van medeleven aanbieden. Dit verlies moet voor zijn echtgenote, hun zoontje Lander, Geert en zijn ouders, onwaarschijnlijk zwaar om dragen zijn.
Geert, het zal in deze moeilijke tijden misschien niet echt doordringen, maar weet dat de KSKB-familie en in het bijzonder de supportersclub waar jij en je vader kind aan huis zijn, Geel-Blauw Den Belly's, altijd voor de familie De Vreese klaar zullen staan. You Never Walk Alone Geert en Maurice.

Het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly's.