StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

fleece FLEECEVEST DEN BELLY’S OP KOMST.

Er is van een aantal mensen van onze supportersclub al langer vraag naar een herkenbaar kledingsstuk dat verwijst naar Den Belly’s en KSK Beveren. Ons bestuurslid Ronny Vanderbiesen heeft nu een fleecevest laten ontwerpen met daarop achteraan de vermelding “supportersclub KSK Beveren, Den Belly’s Bornem” en vooraan het logo van onze supportersclub. Deze fleece is in 4 maten verkrijgbaar, nl. xxl, xl, large en medium.

Wie interesse heeft om dit prachtige hebbeding aan te schaffen, kan morgen zaterdag voor aanvang van de match tegen Tienen, in het Themacafé eerst eens komen aanpassen. Daarna zullen de pasmodelletjes nog t.e.m. volgend weekend in Den Belly’s beschikbaar zijn.

Leden van Geel-Blauw Den Belly’s kunnen deze fleece aankopen tegen 15 euro het stuk. Helpers van het Themacafé krijgen hem gratis en andere geïnteresseerden betalen de aankoopprijs en die bedraagt 25 euro. U kan de fleece vanaf zaterdag ook online bekijken op onze website.

Bestellingen kunnen worden gedaan bij een bestuurslid van onze supportersclub of in ons lokaal bij Jo en Sonia en dit zo spoedig mogelijk. Graag boter bij de vis.

Patrick Van Wesemael