kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Bingo

bingo

Beste leden en sympathisanten van Geel-Blauw Den Belly’s,

Namens het bestuur van onze supportersclub, hou ik er aan jullie een gelukkig, gezond en sportief aangenaam 2010 toe te wensen. Wat dat laatste betreft kan het alleen maar beter gaan in 2010, want 2009 was niet meer of niet minder dan een rampjaar zonder voorgaande in de clubgeschiedenis.

Omdat we qua sfeer en ambiance op de Freethiel te weinig aan onze trekken kwamen, hebben we dan maar zelf het heft in handen genomen en een bingoavond gepland op vrijdag 29 januari. Wie er de voorbije edities bij was, zal zich ongetwijfeld herinneren dat het op zo’n avond altijd genieten is, want Honoré en balletjes, dat is een combinatie die leven in de brouwerij brengt.

Tot onze grote verbazing (we zijn echt wel bescheiden op dat vlak), zat het zaaltje van Den Belly’s de voorbije jaren, telkens afgeladen vol. Het is dus geen overbodige luxe om onze cafébaas of een bestuurslid zo snel als mogelijk te verwittigen van uw deelname aan de bingo. Dat kan per mail naar info@geelblauwdenbellys.be of een telefoontje naar een bestuurslid, of gewoon door even bij Jo en Sonia ene te gaan pakken (wel betalen hé mannen ) en uw inschrijving te bevestigen.

Leden betalen 5 euro, niet-leden die uiteraard ook welkom zijn, komen er met 7 euro van af. Voor deze bedragen kunnen jullie heel de avond meespelen en mooie prijzen winnen, maar het is vooral een unieke gelegenheid om mekaar wat beter te leren kennen en de lachspieren te oefenen. Kortom, wie zich eens goed wil amuseren mag niet ontbreken op 29 januari. Aanvang +- 20 uur.

Met vriendelijke groeten,

Namens het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly’s
Patrick Van Wesemael, secretaries
GSM 0475-91.29.92

Patrick Van Wesemael.