StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Amodou Abdullei toch 2 duels langs de kant.

De uitsluiting van onze Nigeriaanse aanvaller van het voorbij weekend op Waasland, zal hem dan toch 2 speeldagen kosten. Amodou zal hierdoor de thuiswedstrijd tegen Dender en de verplaatsing naar Antwerp missen. Jammer, dat wel en we weten dat er soms met 2 maten en 2 gewichten wordt gewerkt, maar anderzijds blijft de reactie van Abdullei hoe onschuldig en begrijpelijk ook bedoeld, niet goed te praten. Spelers moeten zich kunnen beheersen en zich vooral realiseren dat ze door dit soort reacties hun team geen dienst bewijzen.

* Confrontatie Klein-Brabant-Waasland eist ontslag Bornemse trainer.

bart selleslagsZondagnamiddag was KSV Bornem de gast in Sint-Gillis-Waas en de ongunstige afloop van de wedstrijd voor Bornem (4-0), heeft Bart Selleslags zijn sportieve baan gekost. De van KSK Beveren overgekomen Selleslags, was aan zijn tweede seizoen op Breeven bezig en Bornem had nog alle kansen om een vervolgstuk te breien aan het enorm succesverhaal van vorig seizoen. Met een vijfde plaats bleef het uitzicht houden op de eindronde en dat was voor zover mij bekend, het beoogde objectief bij aanvang van de competitie.
Op het Bornemse forum zijn alvast heel wat lofbetuigingen terug te vinden voor het schitterende werk dat Bart in zijn KSV-periode heeft afgeleverd en daar willen wij ons als supportersclub van KSK Beveren in Bornem, wat graag bij aansluiten.
Het trainerswereldje is toch iets speciaals Bart en zodra je erin stapt weet je dat vroeg of laat dit verdict wel eens te wachten staat, maar trek je op aan de gedachte dat vice-kampioen worden en eindronde halen + de club moeten verlaten met een vijfde plaats in handen en nog alle kansen aanwezig op meer, voor mij overkomt als een luxeontslag. We zijn er dan ook van overtuigd dat het vinden van een nieuwe werkgever geen probleem is, maar neem deze gouden raad van mij aan : van veel mensen die werkzaam zijn in het voetbalwereldje hoor ik zeggen dat het, ondanks zoveel spanning, stress en de aanwezigheid van een pak factoren die je niet in eigen handen hebt, schitterend is. Wel, over enkele maanden ga je kunnen genieten van iets wat onvergelijkbaar veel mooier is en waarbij het soms enge sportwereldje in het niets verbleekt, nl. de geboorte van jullie tweede kindje. Alvast dikke proficiat op voorhand en je zal merken dat de sportentourage wel tof is, maar het geluk dat U en Selma te wachten staan, is nog van een heel andere orde.

* Beverse ere-tafel bleef leeg zaterdag.

Een eeuwenoude traditie in het voetbal wil dat een afvaardiging van beide bestuursploegen voor en na de wedstrijd mekaar vinden voor een hapje en een drankje. Dit gebruikelijke ritueel ging zaterdag op Waasland niet door, want de voorziene plaatsen voor de Beverse delegatie, bleven onbezet. Na afloop van de match waren Bob Stevens en Marc Van Britsom wel heel even opgemerkte gasten, maar daar bleef het bij. In Waaslandse kringen is te horen dat het collectief forfait van het Beverse bestuur een reactie zou zijn op de afwezigheid van voorzitter Roosens vanwege personele verplichtingen tijdens de heenwedstrijd. Onze voorzitter liet zich alvast kleurrijk Bevers uitgedost met pint en hamburger bewonderen op de staantribune.

PVW