voetbal BEVERSE BELOFTEN GEVEN GEEN KRIMP.

Het sprookje van Gino Daman en zijn beloften blijft voorlopig duren en daar zijn we uiteraard niet rouwig om. Vanavond werd Standaard Wetteren op de Freethiel met 2-0 verslagen.

Met een zestal A-kernspelers in de basis waaronder de in ongenade herstelde Ousmane Traoré, nam Beveren een uitstekende start en stond na 22 minuten reeds de eindstand op het scorebord. Na 17 minuten was het Traoré himself die voor de 1-0 zorgde en 5 minuten later tekende Stijn De Wilde voor de 2-0 eindstand. Stijn had nog voor de pauze kunnen aandikken tot een wel zeer comfortabele 3-0, maar zover kwam het niet.

Na de rust gaf Standaard gedurende een tiental minuten de indruk iets te willen terugdoen, maar alle goeie bedoelingen bleven steken in wat schuchtere pogingen. Daarna herstelde Beveren opnieuw het evenwicht, maar tot uitgespeelde kansen kwamen beide ploegen nauwelijks. Het bleef dus bij een verdiende 2-0 overwinning en hiermee onderstreept KSKB zijn ambities in het kampioenschap bij de nationale reserven. Voor Gino Daman betekent deze winst 15 op 15 en ook dat mag als een bijzondere binnenkomer worden bestempeld. Proficiat Gino en nog zo’n serietje zou ons wel eens dichtbij de hoofdprijs kunnen brengen.