StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Echtgenote Robert Rogiers vandaag begraven.

Komen en gaan, zo is het leven, maar wanneer iemand uit onze onmiddellijke of wat verdere kennissenkring ontvalt, staan we er meestal wat langer bij stil. Zo ontviel de KSK Beverenfamilie vorige week Chrysanta De Nocker. Chrysanta (geboren op 31 mei 1946) was de echtgenote van Robert Rogiers (beter bekend als den Bob). Robert was een begenadigd voetballer die deel uitmaakte van de legendarische in 1945 geboren lichting die de opgang van KSKB van bevordering naar eerste klasse realiseerde met verder o.a. Freddy Buyl, Jean Janssens en Wilfried Van Moer. Bobs vrouw stierf aan een ongeneeslijke longziekte die in geen tijd genadeloos toesloeg. We wensen Bob bijzonder veel sterkte bij het verwerken van dit groot verlies.

* Alweer topper voor Gino Daman en zijn mannen.

Het is een poos geleden, maar de weergoden zullen de diepvries al heel ver moeten open trekken alvorens de scheidsrechter vanavond tot afgelasting zal overgaan van de beloftenwedstrijd tussen Bergen en Beveren. Het wordt de zoveelste interessante, maar lastige klus voor onze jongens, want Mons staat op een keurige 3de plaats in de rangschikking met nauwelijks 4 puntjes minder dan Geel-Blauw. Bergen heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan de Waaslanders, maar de Henegouwers zijn de laatste weken goed bij schot. Afgelopen weekend werden de doublures van Luik met 3-5 afgedroogd en de speeldag daarvoor werd OHL met forfaitcijfers in het onderhemd gezet. Gino Daman is dus gewaarschuwd, maar moet zich met een 15 op 15 gesterkt voelen om deze lastige uitwedstrijd tot een goed einde te kunnen brengen. Omdat ook KVSK United afgelopen vrijdag zijn wedstrijd won, behoudt Beveren met een match meer gespeeld 2 puntjes voorsprong op de Noord-Limburgers (47 vs 45).

* Twijfelaars moeten dit weekend beslissen.

Op zondag 21 maart gaat in het Themacafé een brunch van de Supportersvereniging door. Wie interesse heeft in deze aanrader en 25 euro kan missen, neemt ten laatste zondag contact op met Ronny Vanderbiesen (0475-81.07.27).

* Nieuws over www.geelblauwdenbellys.be

Alhoewel zeer klein, bestaat de kans dat in de loop van de komende dagen onze website – zeer tijdelijk – niet, gedeeltelijk of moeilijk bereikbaar zal zijn. Tot op de dag van vandaag beschikte onze webmaster over een beperkte ruimte om informatie te publiceren waardoor het moeilijk was eventueel audio- of videobestanden online te zetten. Daarom heeft onze Bornemse bestuursploeg besloten de nodige stappen te zetten om die webruimte aanzienlijk uit te breiden. In principe zouden de bezoekers hiervan geen enkele hinder mogen ondervinden, maar een gewaarschuwde man/vrouw is er 2 waard zegt een spreekwoord, dus … Weet in ieder geval, mochten er toch wat moeilijkheden zijn, dat er aan gewerkt wordt om deze binnen de kortste keren van de baan te helpen.

PVW