StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften blijven aanklampen.

Het zijn drukke dagen voor de Beverse beloften. Afgelopen vrijdagavond waren ze nog op bezoek bij OH Leuven waar bijzonder knap met 2-5 werd gewonnen en dinsdagavond wacht op de eigen Freethiel Ronse. Omdat ook KVSK United dit weekend de volle pot pakte in Luik (2-4), blijft het een nek-aan-nekrace tussen United en Beveren voor de eerste plaats. Leider Lommel (KVSK United dus) verzamelde inmiddels 63 punten, tegenover 61 voor Beveren, maar de Noord-Limburgers hebben nog altijd een match minder gespeeld dan de Waaslanders. Morgenavond ontvangt Beveren het laaggeklasseerde Ronse, KVSK United doet hetzelfde met het eveneens onderaan bengelende Doornik.

* Walter Engels versterkt de Steenbakkers.

Walter Engels, voormalig jeugdcoördinator van KSK Beveren en tot voor kort in diezelfde functie aan de slag bij de buren van RS Waasland, zal met ingang van volgend seizoen als jeugdcoördinator van Rupel Boom gaan fungeren en tevens scouting doen voor het fanion van de Steenbakkers. Rupel Boom promoveert haast zeker naar de Exqi League, want het wist in derde klassa A dit weekend meer afstand te nemen van naaste belager Heist. Laat ons hopen dat Beveren en Rupel Boom mekaar volgend seizoen ontmoeten in tweede klasse, want onderlinge partijen stonden in het verleden borg voor een goeie publieke belangstelling en vaak positieve resultaten vanuit Bevers oogpunt bekeken.

* Proficiat KSV Bornem.

Beveren is onze ploeg en Geel-Blauw zijn de kleuren, maar als supportersclub van KSK Beveren met standplaats in Bornem, past het een dikke proficiat te wensen aan het bestuur, spelers en trainers en de supporters van KSV Bornem. De Klein-Brabanders zijn de eerste kampioenen in het nationaal voetbal en dat is een prestatie om terecht fier op te zijn. De basis van deze kampioenstitel werd gelegd door Bart Selleslags en de klus mocht worden afgemaakt door Serge Geldhof die met een formidabele eindspurt uitpakte. Hopelijk komen we KSV Bornem volgend seizoen alleen tegen tijdens de voorbereiding ! In de Bornemse kampioenenploeg vinden we Koen Stabel met een ex-Beverenverleden terug als regelmatig basisspeler. Mooi zo Koen !

PVW