voetbal Beverse beloften verpulveren bezoekers uit Ronse.

Na een 2-0 russtand en 7-1 eindstand, hebben Gino Daman en zijn jongens hun titelambities met glans in de verf gezet.
De wedstrijd was eigenlijk binnen de 10 minuten gespeeld, want toen was de score al 2-0 in het voordeel van Beveren.
Na 5 minuten : Baghdad speelt Traoré aan en die bedient op zijn beurt uitblinker Sven Van Nevel die keurig afwerkt.
7de minuut : hoekschop getrapt door Kalala en Traoré die aan de eerste paal binnenkopt.
Beveren ging nog een tiental minuten door op zijn elan, maar sprong te slordig om met de kansen om al in de eerste helft richting monsterscore uit te lopen. Het vervolg was minder boeiend omdat door de vroege en veilige voorsprong de Beverse spelers werden bevangen door een vorm van nonchalance.

Trainer Daman had zijn mannen aan de rust gewaarschuwd voor onderschatting en die boodschap bleek de groep goed te hebben begrepen.
In de 55ste minuut zette Van Nevel Ceesay aan het werk en Sidy bedankte met de 3-0.
In de 60ste minuut deden de beide protagonisten dit nummertje nog eens over. Opnieuw Sven met de voorzet en mede-uitblinker Ceesay die de 4-0 kan aantekenen.
Dolle 10 minuten werden besloten met het enige tegendoelpunt.
Na 65 minuten vond ook Zoran Kokot dat zijn moment was aangebroken voor een nummertje. De Bosniër pakte uit met een afstandsschot vanop 35 meter dat de bezoekende portier compleet verraste.
In de 82ste minuut legt Illian Smolders goed terug op Baghdad die rustig zijn tijd neemt om de bal in de verste winkelhaak te plaatsen.
In de 84ste minuut kan Sidy Ceesay de kroon zetten op een puike wedstrijd. Hij gaat druk zetten op een verdediger van Ronse die zich daardoor volledig miskijkt. Onze prijsschutter mag alleen op de doelman van Ronse afgaan en schiet diagonaal zijn derde en Beverens 7de goal binnen. Hiermee kwam Sidy zijn weddenschap na die hij met verzorger Paul Wittock had aangegaan.
Eindstand Beveren - Ronse : 7-1.

Alweer een knappe overwinning van de Beverse doublures die niet van plan zijn leider KVSK United ook maar de minste bewegingsruimte te geven in de titelrace. Opstelling :