StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Seizoen Jeffrey Rentmeister zit er waarschijnlijk op.

Gisteren in de slotfase van de wedstrijd op Ronse, zag Jeffrey Rentmeister tot verbazing van heel wat Beverensupporters, de rode kaart, evenals Martens van de thuisploeg. Oorzaak van Jeffrey’s uitsluiting was spuwen. Rentmeister bood na de wedstrijd aan de referee zijn excuses aan, maar deze liet zich toch al ontvallen dat onze verdediger voor deze feiten wellicht op een schorsing van 3 matchen mag rekenen. Dit betekent dat de in Sint-Niklaas woonachtige Rentmeister vermoedelijk in de reguliere competitie niet meer aan de aftrap zal verschijnen. Mocht Beveren gedwongen worden, en die kans is na woensdagavond zeer reëel, de eindronde te spelen, mag hij uiteraard opnieuw opgesteld worden. We kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat de Luikenaar door dit soort domme incidenten, zijn ploeg in de steek laat. Niet meer doen Jef ?

* Lemmens op het matje bij supporters.

De wedstrijd in Ronse blijkt toch wel wat wonden te hebben geslagen bij een aantal supporters. Toen de spelersbus woensdagavond laat arriveerde op de Freethiel, stond een groepje zwaar teleurgestelde supporters de bus op te wachten. De sfeer was aanvankelijk behoorlijk grimmig en de fans hadden het in hoofdzaak gemunt op doelman Erwin Lemmens die bij de eerste goal van Ronse zwaar in de fout ging door het leder veel te zwak weg te boksen. Het was Lemmens zelf die bij aankomst op de Freethiel zijn verantwoordelijkheid nam en de ontgoochelde supporters te woord stond, bijgestaa door o.a. trainer Chris Andries. Vandaag nog klonk Erwin aangeslagen door de gebeurtenissen van gisterenavond. “Ik heb de supporters gezegd dat, als de trainer er ook zo over denkt, hij zijn verantwoordelijkheid moet nemen en een andere keeper opstellen, maar dat hoefde dan weer niet voor de fans”. Verder gaf Lemmens toe dat hij zich bewust is van zijn slechte tussenkomst bij het openingsdoelpunt, maar ook hij is maar een mens met gaven en gebreken. Hij merkt op dat het eventueel moeten spelen van de barrages, niet uitsluitend het gevolg is van zijn ongelukkige interventie.

* Wie wil er mee vanuit Bornem naar Tienen ?

Wie zondag graag met de bus van de Beverboys meerijdt naar Tienen en in Bornem wil opgepikt worden, het kan. De bus stopt bij voldoende interesse op de parking van garage Borremans tussen 13.15 en 13.30 uur. Meerijden kost 6 euro per persoon en ambiance is verzekerd. Vrijdagavond ten laatste om 20 uur geeft Ronny Vanderbiesen het juiste aantal inschrijvingen door aan de Beverboys. Zijn GSM-nummer is 0475-81.07.27.

PVW