StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

supportersvereniging Info-avond over toekomst KSK Beveren op
donderdag 29 april as. !


De Supportersvereniging KSK Beveren organiseert op donderdag 29 april 2010, vanaf 20.00u, in het thema-café een info-avond met Voorzitter Dirk Verelst en trainer Chris Andries. Het centrale thema van deze avond is vanzelfsprekend de toekomst van onze favoriete club !

In deze onzekere en onduidelijke weken was er zeer dringend nood aan een info-avond waarbij alle supporters geďnformeerd zouden worden over de toekomst van KSK Beveren. In het licht van de vele fusie-geruchten werd eerst nog getracht om Burgemeester Marc Van de Vijver de supporters te laten toespreken, maar de Supportersvereniging heeft besloten niet langer te wachten: op 29 april as. zal de belangrijke info-avond doorgaan met de 2 personen die momenteel de toekomst van KSK Beveren in hun handen hebben: Voorzitter Dirk Verelst en trainer Chris Andries.

Alle supporters van KSK Beveren hebben de laatste maanden en weken enorm afgezien. Niet alleen zorgden de sportieve prestaties voor vele frustraties, maar nog verontrustender zijn de wilde verhalen over de toekomst van onze club die steeds meer de ronde doen: gaande van een grote Wase fusie over een vereffening tot het vrijwillig afzakken naar derde klasse. Noch de Gemeente, noch het clubbestuur, maar alleszins zeker niet de supporters weten blijkbaar wat de toekomst van KSKB gaat brengen.

De Supportersvereniging heeft er dan ook voor gezorgd dat er nog voor het einde van de competitie een info-avond zal plaatsvinden. Hierin kunnen Voorzitter Dirk Verelst en kersverse trainer Chris Andries duidelijkheid brengen omtrent de komende belangrijke weken, maar zeker ook over de toekomst van onze club op langere termijn.

Gelet op het belang van deze info-avond verwachten we dat het thema-café op donderdagavond 29 april as. (vanaf 20u) zal volstromen met alle supporters die KSKB ondanks deze harde tijden nog steeds in hun hart dragen en vanzelfsprekend geďnteresseerd zijn in de toekomst van hun club, hun passie.

Iedereen op post voor deze belangrijke info-avond, die zoals gebruikelijk zal geleid worden door moderator Patrick Van Wesemael !