StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

voetbal BELOFTEN VERLIEZEN PRESTIGEDUEL.

Alhoewel de dobbelstenen vorige week reeds waren geworpen, stond vrijdagavond op de Freethiel toch nog een aantrekkelijke affiche op het programma bij de beloften. Met KSKB en KVSK namen de 2 ploegen die het kampioenschap volledig domineerden, het tegen mekaar op. Kampioen United dat afgelopen weekend ook onze oprechte felicitaties in ontvangst mocht nemen, kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar toen volgde een sterk Bevers halfuurtje dat naar een 2-1 voorsprong leidde. Sidy Ceesay was verantwoordelijk voor de thuisproductie, al moet eerlijkheidshalve worden vermeld dat de 2-1 een own-goal van KVSK United was met de klemtoon op de verdienste van Ceesay. Een aangename eerste helft werd afgesloten met de gelijkmaker van de Noord-Limburgers (2-2).

In het tweede bedrijf liet Lommel zien dat het vorige week volledig terecht zichzelf kroonde tot kampioen. De bezoekers waren compleet baas tegen een teruggevallen Beveren. De mannen van Gino Daman hadden geen antwoord op het betere spel van United dat met 2 schitterende goals de volle inzet meenam naar Lommel (eindstand 2-4). Langs deze weg hou ik er aan trainer Daman en zijn staf, evenals alle jongens die het kampioenschap bij de beloften mee kleur gaven, vanharte te feliciteren met hun uitstekende seizoen. Namen noemen is uit den boze, want een goed en regelmatig seizoen is zonder twijfel het gevolg van een sterk collectief. Wij, bezoekers van de website Geel-Blauw Den Belly’s, hebben er van genoten jongens en rekenen volgend seizoen op een waardige opvolger van dit prachtig duel met KVSK United.

ploegopstelling :
1 Mauroo Janssen
2 Aerts Yannick
3 Vancauteren Jordy
4 Pringels Lauren 62 min Verstraeten Xavier
5 Sulmon Jasper
6 Verwilghen Aron
7 Smolders Illian
8 Peersman Marvin 74 min Kint Lars
9 Sidy Ceesay 74 min Van Nevel Sven
10 Bultheel Roy
11 Kalala

Vanwege staf en spelers B kern wil ik jullie bedanken voor de positieve wedstrijdverslagen op jullie site en de belangstelling die jullie toonden tijdens de afgelopen competitie!!!! Het is altijd aangenaam en deugdoend dat dit op de voet wordt gevolgd door talrijke supporters !!!! Waarvoor onze dank !!!!

sp gr ,

B kern

Patrick Van Wesemael.