StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Fusie met RS Waasland in de maak.

Donderdagavond had op de Freethiel een buitengewone algemene vergadering plaats van de VZW KSK Beveren. Belangrijkste punt op de agenda was de bespreking en standpunt innemen i.v.m. de toekomst van KSK Beveren. Het werd een bijzonder geanimeerde vergadering waarbij de emoties bij momenten hoog opliepen. Alhoewel niet uitdrukkelijk vooraf vermeld op de agenda, werd toch gestemd (zij het officieus) over een fusie met RS Waasland. Zes leden stemden voor de fusie, twee tegen. Omdat een aantal zaken niet conform de wetgeving zijn verlopen, zal aanstaande dinsdag een nieuwe stemming gebeuren, maar het leidt nauwelijks twijfel dat die een ander beeld zal geven dan de stemming van gisterenavond. Het ziet er dus naar uit dat vanaf volgende week woensdag de architecten van de fusie groen licht krijgen om de zaak tijdig (voor 15 mei) bij de KBVB, in te dienen. De piste derde klasse lijkt hiermee volledig van de baan en dat heeft uiteraard alles te maken met de ongunstige financiële situatie van de club die wellicht ondraaglijk zou zijn voor een vereniging in derde klasse. Eerstdaags zal stapsgewijs meer bekend raken over hoe de nieuwe fusieclub er straks zal gaan uitzien. Wordt vervolgd is vermoedelijk de meest gebruikte uitdrukking op onze website !

* Vrijdag 28 mei is het quiz-avond op de Freethiel.

Op vrijdag 28 mei om 20 uur organiseert de Supportersvereniging van KSK Beveren de vierde editie van haar algemene quiz. Met de organisatie in handen van Sven Van Landeghem en Marcel Van Put, is succes nu reeds verzekerd. Ploegen bestaan maximum uit 4 personen en het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per ploeg. De quiz gaat door in het Themacafé (ingang Meerminnendam). Geïnteresseerden, en hopelijk zijn dat er veel, nemen best contact op met Sven Van Landeghem wiens coördinaten de volgende zijn : E-mailadres : sven_vl@telenet.be GSM 0495-67.81.41.

Deze quiz is een uitstekende gelegenheid om de hersenen aan een grondige test te onderwerpen en dit in een vriendschappelijk en ontspannen sfeertje.

PVW