StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Gino Daman kiest eieren voor zijn geld.

De samenwerking tussen beloftecoach Gino Daman en KSK Beveren wordt al na 1 jaar stopgezet. Gino kreeg een voorstel van White Boys Sint-Niklaas om er aan de slag te gaan als trainer van de eerste ploeg en verkoos het trainerschap bij de Sint-Niklase vierde provincialer boven de onzekerheid op de Freethiel. White Boys heeft 2 opeenvolgende degradaties achter de rug en Gino Daman beschouwd het als een leuke uitdaging om zijn steentje bij te dragen aan de heropbouw.

De Beverse beloftentrainer van het voorbije seizoen beperkt hierdoor zijn verblijf op de Freethiel tot 1 jaar waarop hij met grote voldoening mag terugblikken. Gino werd na nieuwjaar gevraagd om de U19 te ruilen voor de beloften en speelde een schitterende tweede ronde. Hij verliet de U19 toen deze op een knappe 4de plaats in de rangschikking stonden en domineerde samen met KVSK United het kampioenschap bij de beloften in 2de klasse. De Beverse doublures zouden uiteindelijk op een knappe 2de plaats finishen. Vandaag overigens spelen Gino Daman en zijn jongens een vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Duffel.
Wij wensen Gino Daman ontzettend veel geluk bij zijn nieuwe werkgever White Boys en willen hem tevens nogmaals bedanken voor het prachtige werkstuk dat hij op de Freethiel heeft afgeleverd.

* Gouden jubileum van Frans en Gaby.

Vandaag zondag 9 mei vieren Frans Beck en Gaby Lauwers uit Sint-Gillis-Waas de 50ste verjaardag van hun huwelijk. Wat misschien niet zo veel mensen weten is dat het hier eigenlijk om een schijnhuwelijk gaat, want al al die jaren is er met KSK Beveren een derde partner in het spel. Gaby en de shop, evenals Frans en zijn parking, het is een vertrouwd beeld op de Freethiel. Betere supporters van Beveren vinden dan Gaby en Frans is geen simpele opdracht. Namens de voltallige KSK Beverenfamilie hou ik er aan Frans en Gaby vanharte te feliciteren met hun gouden jubileum.

PVW