StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ivoorkust debuteert morgen op het WK.

Het heeft even geduurd, maar morgen dinsdag 15 juni is het dan zover. In de sterkste van de 8 groepen, neemt Ivoorkust het op tegen Portugal. Op papier, maar zo zijn er natuurlijk wel meer, zou dit een schitterende wedstrijd moeten worden met 2 voetballende ploegen bij wie offensief voetbal hoog in het vaandel staat geschreven. Uiteraard zullen velen onder ons met meer dan buitengewone belangstelling deze partij trachten te volgen, want met een zestal spelers in de kern en wellicht minimum een drietal Ivorianen met een Bevers verleden in de basis, is dit toch een speciale wedstrijd voor de Beverse supporters.

Aanvankelijk hadden wij in Bornem de bedoeling om de wedstrijden van Ivoorkust in ons lokaal op televisie aan te bieden voor de geïnteresseerden, maar omwille van het lastige speelschema, is dit bijzonder moeilijk. Morgen is het aanvangsuur bv. 16 uur, terwijl aanstaande zondag de kraker tegen Brazilië pas om 20.30 uur aanvangt. Op donderdag 25 juni (sluitdag van ons lokaal) speelt Ivoorkust zijn laatste groepsduel tegen Noord-Korea. Hopelijk kunnen de Afrikaanse Olifanten zich plaatsen voor de volgende ronde en komt er daarna een gunstiger speelschema uit de bus.

Wie echter interesse heeft om in Den Belly’s, zowel de match van morgen tegen Portugall als die tegen Brazilië zondag bij te wonen, kan uiteraard altijd onderling afspreken, want het staat zo goed als vast dat Jo en Sonia de televisie zullen inschakelen tijdens uitzendingen van het WK.

* Bart Selleslags voor de tweede keer papa.

Ex-Beverencoach Bart Selleslags, redder van Berchem waar hij ook volgend seizoen aan de slag zal zijn als oefenmeester, is op 2 juni voor de tweede keer vader geworden. Langs deze weg hou ik er aan Bart en zijn vrouwtje van harte proficiat te wensen met hun nieuwe aanwinst die luistert naar de naam Zian en van het mannelijke geslacht is.

PVW.