StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Abonnementen seizoen 2010-2011.

In de loop van vorige week hebben de abonnees een brief in de bus gevonden met daarin vermeld de nieuwe abonnementsprijzen + het lijstje met de vriendschappelijke wedstrijden. Voor wat het bestellen van een abonnement aangaat : ingesloten bij deze brief zat normaal gezien een formulier. Wie een seizoenskaart wenst te bestellen via onze supportersclub (Café Den Belly’s), kan het best gebruik maken van dit formulier. Vul dit correct in en bezorg het, samen met het verschuldigde bedrag, aan onze lokaalhouders Jo en Sonia of aan een bestuurslid en dit ten laatste tegen dinsdag 29 juni. Uw bestelling zal dan door onze supportersclub worden geregeld met het secretariaat van Beveren-Waasland. Uw bestelling kan dan vanaf halverwege juli in ons lokaal worden afgehaald. Uiteraard is het ook perfect mogelijk om rechtstreeks een abonnement op het secretariaat te bestellen. Wie zeker van zijn zelfde zitplaatsje als vorig seizoen wil zijn, doet er goed aan de vermelde data te respecteren.

* Kristof Snelders volgt Wesley Vanbelle op.

Vrijdagavond op de laatste bestuursvergadering van het seizoen, werd beslist dat Kristof Snelders de opvolger van Wesley Vanbelle wordt als peter van Geel-Blauw Den Belly’s. Kristof werd eerder al gepolst naar zijn interesse en reageerde bijzonder positief op ons aanzoek. Wanneer onze peter officieel wordt ingehuldigd, wordt uiteraard nog tijdig bekend gemaakt. Mogelijk is dat tijdens de eerste ledenvergadering van het nieuwe seizoen, maar dat hangt natuurlijk voor een deel af van de kalender.

* Datum eerste ledenvergadering bekend.

Op diezelfde bestuursvergadering van afgelopen vrijdag, werd afgesproken om de eerste ledenvergadering te laten doorgaan op vrijdag 20 augustus om 20 uur en uiteraard is de plaats van samenkomen Café Den Belly’s. Noteer alvast deze datum in jullie agenda, want alhoewel ik nog niets ga verklappen over het programma, kan ik jullie verzekeren dat het wederom een niet te missen avondje wordt. Nu ook het supporterslandschap nog onduidelijk is en een aantal clubs overwegen te stoppen of dat al gedaan hebben, kan ik alleen maar zeggen dat wij in Bornem blijven ijveren voor het gedeelte KSK Beveren in de nieuwe club en dat nieuwkomers van harte welkom zijn in Klein-Brabant.

* Bornemse bestuursploeg krijgt injectie.

Het doet ons veel plezier om in deze moeilijke tijden te kunne aankondigen dat Geel-Blauw Den Belly’s er met ingang van volgend seizoen, drie nieuwe bestuursleden bij krijgt. Het gaat om Johnny Vleminckx, Yves Maesschalk en Walter Van Doren. Stuk voor stuk zijnn het altijd trouwe aanhangers van KSK Beveren geweest die bereid waren verantwoordelijkheid op te nemen om 35 jaar supporterswerking in Klein-Brabant (stichtingsdatum van onze supportersclub is 10 oktober 1975), niet zomaar uit handen te geven. Namens mijn collega’s bestuursleden heet ik Yves, Walter en Johnny van harte welkom en hopelijk kunnen we samen de toekomst van Beveren-Waasland in Klein-Brabant op dezelfde toegewijde wijze als in het verleden, blijven verzekeren. Tevens hou ik er aan afscheidnemend bestuurslid André De rop te bedanken voor de trouwe dienst en samenwerking uit het verleden. Wij hopen André en Wiske echter te mogen blijven rekenen tot onze vaste aanhang.

* Competitie hervat wederom midweeks.

De kalender van de Exqi League verschijnt ten laatste op 15 juli, maar de datum van de eerste speeldag is al een tijdje bekend. Voor wie hem zou hebben gemist, de eerste speeldag staat geprogrammeerd op woensdag 18 augustus.

PVW.