StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Jordy Cathoir blijft bij ons.

De deal tussen Beveren-Waasland en het Nederlandse RBC was zo goed als rond, maar op het laatste nippertje is er toch een kink in de kabel gekomen. RBC zit blijkbaar in geen al te goeie financiële papieren waardoor de overgang van Cathoir alsnog werd afgeblazen. Ondertussen traint Jordy al met Beveren-Waasland mee en is het de bedoeling om via de beloften opnieuw naar het niveau van voor zijn blessure te groeien. Die blessure hield hem 7 maanden van de velden en het is aangewezen geleidelijk weer wedstrijdritme op te bouwen en daarvoor zijn de wedstrijden met de beloften ideaal. Wij hopen vanharte dat Jordy dit vervelende hoofdstuk in zijn nog prille carrière, definitief kan afsluiten en straks weer de draad kan oppikken bij de hoofdmacht van Beveren-Waasland.

* Vermeerbergen, Vanbelle en Ceesay trainen elders.

Eerder meldde ik al dat het niet zo eenvoudig meer is om als gemiddeld begaafd voetballer (en dat zeg ik met alle respect voor wie deel uitmaakt van deze categorie), onderdak te vinden. Thans trainen Jasper Vermeerbergen en Sidy Ceesay bij Antwerp mee en is Wesley Vanbelle op proef bij OH Leuven. Laat ons hopen dat zij hun respectievelijke coaches kunnen overtuigen en een contract versieren bij deze mooie clubs en dan komen we hun in de loop van het seizoen misschien nog wel eens tegen.

* Webmaster van Geel-Blauw Den Belly’s neemt effe rust.

Bij de ene zit het er al bijna of helemaal op, de andere kijkt er nog naar uit. Ik bedoel uiteraard het jaarlijks verlof waar ieder van ons telkens toch een beetje naar uitkijkt. Vanaf komende vrijdag 16 juli t.e.m. zaterdag 31 juli zal de webmaster hopelijk kunnen genieten van een deugddoende vakantie. Toch is het niet de bedoeling om zoals de initiatiefnemers voor een nieuwe regering, een volledige informatiestop te houden. De nodige contacten zijn reeds gelegd om, als de beloofde internetaansluiting er is op onze vakantiebestemming, jullie regelmatig op de hoogte te houden van bv. de resultaten van de oefenmatchen en eventueel nieuws over vertrekkers/nieuwkomers. Langs deze weg wil ik overigens onze webmaster Iris bedanken voor het gewaardeerde werk dat zij het afgelopen jaar in onze website heeft geïnvesteerd. En wees gerust, ik kan het weten, ze deed het met plezier en haar grootste voldoening hierbij was het vaststellen dat er dagelijks zoveel mensen een bezoekje brachten aan geelblauwdenbellys.be Blijf dit ook in de toekomst doen, want de vakantie brengt ons ongetwijfeld weer op nieuwe ideeën en met een toffe peter als Kristof Snelders, zijn de mogelijkheden onuitgeput.
Namens het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly’s wens ik jullie een prettige vakantie toe en afspraak op 20 augustus in ons lokaal Café Den Belly’s voor de eerste ledenbijeenkomst van het seizoen 2010-2011, maar natuurlijk is iedereen die avond vanaf 20 uur welkom voor een toffe babbel, een frisse pint en een niet te missen kennismaking met Kristof Snelders.

PVW.