voetbal VRIENDSCHAPPELIJK : VERREBROEK – BEVEREN-WAASLAND.

Tegen derdeprovincialer Verrebroek heeft de nieuwe fusieclub Beveren-Waasland wederom geen overweldigende indruk gemaakt. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten die met 0-2 door de bezoekers werd gewonnen. In de eerste helft scoorde de kersverse aanwinst Bjorn De Wilde het openingsdoelpunt en na rust had Beveren-Waasland de hulp van de gastheren nodig om de 0-2 eindstand op de bordjes te krijgen (owngoal Verrebroek). Waar aanvankelijk werd beweerd dat Beveren-Waasland met zijn A-kern zou afzakken naar Verrebroek, waren het toch hoofdzakelijk spelers uit de B-kern die de dienst uitmaakten.

Aanstaande dinsdag 3 augustus staat de volgende oefenpot op het programma. Het wordt een interessante confrontatie met de buren van KSV Temse die vorig seizoen een schitterend parcours aflegden in derde klasse, maar in de eindronde voor promotie naar de Exqi League er al meteen werden uitgeknikkerd.